Robinson-deltager sendt ud for fuld musik

mandag d. 13. november 2017 kl: 21. 59 Af: Elo Christoffersen

Han blev sendt ud af Robinson Ekspeditionen for fuld musik.

Flemming blev mandag aften sendt ud af Robinson Ekspeditionen.

Det kostede ham den videre deltagelse i ekspeditionen, da han sidste mandag gik imod alliancen med de øvrige drenge og stemte Nicolai ud.

Flemming: -Jeg kunne have vundet Robinson

Flemming er ked af, at det sluttede nu:

– Det er jeg da ked af. Jeg er helt overbevist om, at jeg kunne vinde Robinson Ekspeditionen. Men det er vel også en af årsagerne til, at de stemmer mig ud, fortæller Flemming til Kendte.dk.

Havde du det på fornemmelsen, at du røg?

– Ja, jeg vidste godt, at det var mig, der røg, da jeg ikke vandt talismanden, forklarer Flemming og fortsætter:

Nye deltagere søges til Robinson Ekspeditionen

– Jeg dummede mig jo i forhold til at stemme Nicolai ud. Det var helt sikkert en strategisk fejl for mig. Var jeg ikke gået med til at stemme Nicolai ud, så tror jeg chancen for at jeg var blevet, var noget større, siger Flemming.

Flemmings forklaring på, at han stemte på Nicolai

Flemming forklarer, hvorfor han gik med pigerne og stemte Nicolai ud:

– Noget af årsagen var, at jeg var træt af at det var kønnenes kamp og så var jeg godt og grundig træt af Nicolais opførsel på grund af den mad han fik, forklarer Flemming.

Hvordan har det været, at være med i Robinson?

– Jeg synes det har været fantastisk. Jeg elskede at være med. Jeg brænder for at være i naturen. Jeg har nydt hvert et sekund. De trælse diskussioner kunne jeg godt have undværet. Selv om jeg ikke har vundet, så har jeg vundet noget helt andet. Det er den fedeste overlevelsestur, som jeg har kunnet forestille mig, siger Flemming til Kendte.dk.

Er der noget du kan bruge bagefter?

– Ja, der er meget, som jeg kan bruge. Jeg er blevet bedre til at have med andre mennesker at gøre. Jeg er blevet mere mild derhjemme og jeg tager ikke tingene så tungt, som jeg før gjorde, fortæller Flemming.

Flemming forlod ikke drenge-gruppen i uvenskab:

– Men jeg har ikke rigtigt noget med dem at gøre. Det er ikke fordi, jeg ikke ønsker det, det skyldes nok også afstanden, slutter Flemming.

Kjeldbjerg jubler: -En stærk Robinson-vinder

Du kan se Robinson Ekspeditionen hver mandag klokken 20 på TV3.Del din kommentar

Forsiden lige nu