Flov Annemette Voss: – Jeg fandt kærligheden på nettet

tirsdag d. 3. maj 2016 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Annemette Voss har været lidt flov over, at hun mødte kæresten på en dating-side. Foto: Facebook

Annemette Voss har været lidt flov over, at hun mødte kæresten på en dating-side. Foto: Facebook

Annemette Voss er i dag ret glad for, at hendes bror i sin tid “tvang” hende ind på en dating-side. Hun mødte nemlig faderen til hendes kommende barn

Annemette Voss synes, det er lidt flovt, at hun mødte sin kæreste Micky på en dating-side.

I et blogindlæg fortæller hun om sin oplevelse:

Min bror nærmest tvang mig til at hoppe ud i datinguniverset efter min skilsmisse… Det føltes i første omgang lidt desperat og lidt som et tabu, at jeg gik på nettet for at finde bekræftelse. For det var jo det, jeg gjorde… Jeg skulle bare lige se, om jeg stadig var interessant for det modsatte køn ovenpå en skilsmisse. Og åbne op for muligheden, at der måske fandtes en mand, der kunne kaste sin kærlighed på mig;)

Føltes mere seriøst

Annemette Voss mener i dag, at det var det helt rigtige at gøre – at gå på en dating-side. Men også dengang var hun optaget af, at siden var af lidt mere seriøs karakter:

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Jeg tror nu nok, at den eneste grund til at jeg “turde” begive mig ud i datinguniverset, var, at der findes lidt mere seriøse platforme end dem, hvor man bare “swiper” folk ud bevidstheden på baggrund af udseende, eller de sites, hvor man skal være særligt smuk eller begavet – eller endnu værre, den utro type – for at passe ind i præmissen. Jeg ville gerne give kærligheden et shot, men det skulle være ærligt og ægte – helt fra start. Jeg var på ingen måde interesseret i one-night-stands eller dén slags. 

Som hun tidligere har skrevet om på bloggen, synes hun, at det gik meget stærkt med hende og Micky, men han fejede benene væk under hende.

Mødte ham “ved Kaffesalonen”

Det har taget Annemette lang tid at “indrømme”, at det altså var via en dating-side, hun mødte Micky. Indtil nu har historien været en lidt anden:

Så nu hedder det sig altid, når folk spørger mig om, hvor jeg mødte min kæreste, at “jeg mødte ham ved Kaffesalonen ved søerne i kbh”… For dér mødte jeg ham for første gang. Ansigt til ansigt. Men måske er det på tide, at jeg bare siger det, som det er: “Jeg mødte Micky på dating.dk”…. (Time to grow up, Annemette!)

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

Og så får hendes bror da lige lidt ros med:

Jeg er faktisk ret glad for at min bror i sin tid nærmest “tvang” mig ud i datingeventyret!

Del din kommentar

Forsiden lige nu