David Beckham: Jeg er en tudeprins

fredag d. 13. december 2013 kl: 11. 12 Af: Ritzau Fokus
 
David Beckham græder, når han ser fjernsyn med familien - men ikke sammen med fodboldkollegerne.

David Beckham græder, når han ser fjernsyn med familien – men ikke sammen med fodboldkollegerne. Foto: Frédéric Dugit/Colourbox PHOTOPQR/LE PARISIEN

David Beckham giver følelserne frit spil, når han ser film og fjernsyn.

David Beckham er ikke bange for at lade tårerne trille. I hvert fald har han svært ved at lade være, når han sidder foran et fjernsyn – og det er uanset om det er en komedieserie eller en Disney-film, der ruller hen over skærmen.

Kryddersild og fodboldhelt fejrer 18 års bryllupsdag

Det fortæller den pensionerede fodboldspiller til BBC Radio 1 ifølge Female First.

– Jeg er virkelig et følelsesmæssigt vrag, når det kommer til film. Der er nogle film, jeg ikke kan komme igennem uden at græde, siger han til BBC Radio 1 og fortsætter:

– Det er det samme, når jeg ser “Venner” eller “The Office”. Jeg kan bare ikke komme igennem det, fortæller han og tilføjer at særligt Disney-filmen “Aladdin” og tåreperseren “Armageddon” sætter gang i tårekanalerne hos den 38-årige far til fire.

Den tidligere fodboldstjerne havde også svært ved at holde tårerne tilbage, da han for nylig viste sine sønner, Romeo, Brooklyn og Cruz på 11, 14 og otte år, traileren til sin nye dokumentar “Class of ’92”, fortæller han til BBC Radio 1.

David Beckham og konen Victoria, samt parrets tre sønner og deres toårige datter, Harper, er for kort tid siden vendt tilbage til London, efter at have været bosat i Los Angeles i en årrække.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu