Fodboldstjerne amok: Satte ild til hus og råbte skældsord

tirsdag d. 10. juli 2018 kl: 20. 15 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
Arsenal's Bendtner celebrates with teammates Eboue and Fabregas after scoring against Newcastle United during their English League Cup soccer match in Newcastle
Den tidligere Arsenal-stjerne Emmanuel Eboue, der tidligere har spillet sammen med Nicklas Bendtner, er angiveligt blevet anholdt for brandstiftelse. Foto: Scanpix

Tidligere Arsenal-stjerne er angiveligt blevet anholdt for brandstiftelse.

Den tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Eboue er blevet anholdt af britisk politi. Han er angiveligt sigtet for at sætte ild til et hus. Det skriver Daily Mirror.

Medie: Taxachauffør i Bendtner-sag er også sigtet

Eboue, der tidligere har været holdkammerat med danske Nicklas Bendtner i Arsenal, skulle angiveligt have sat ild til et hus og have udført “ondsindet kommunikation” på en adresse i London-bydelen Enfield.

Han skulle derefter være blevet anholdt af engelsk politi, der stadig tilbageholder ham.

VM-stjerner på kant med loven

Ifølge Daily Mirror skulle pårørende til Emmanuel Eboue være særdeles bekymrede for fodboldspillerens mentale helbred. Han skulle for nyligt være blevet skilt, hvilket har efterladt ham i økonomisk ruin. Han skulle således ikke være i stand til at betale for juridisk bistand i forbindelse med hans anholdelse ifølge Daily Mirrors oplysninger.

Det fremgår ikke, hvem der boede i det hus, Emmanuel Eboue angiveligt satte ild til.

Del din kommentar

Forsiden lige nu