Fodboldstjerne amok: Satte ild til hus og råbte skældsord

tirsdag d. 10. juli 2018 kl: 20. 15 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
Arsenal's Bendtner celebrates with teammates Eboue and Fabregas after scoring against Newcastle United during their English League Cup soccer match in Newcastle
Den tidligere Arsenal-stjerne Emmanuel Eboue, der tidligere har spillet sammen med Nicklas Bendtner, er angiveligt blevet anholdt for brandstiftelse. Foto: Scanpix

Tidligere Arsenal-stjerne er angiveligt blevet anholdt for brandstiftelse.

Den tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Eboue er blevet anholdt af britisk politi. Han er angiveligt sigtet for at sætte ild til et hus. Det skriver Daily Mirror.

VM-stjerner på kant med loven

Eboue, der tidligere har været holdkammerat med danske Nicklas Bendtner i Arsenal, skulle angiveligt have sat ild til et hus og have udført “ondsindet kommunikation” på en adresse i London-bydelen Enfield.

Han skulle derefter være blevet anholdt af engelsk politi, der stadig tilbageholder ham.

Britiske brandmænd bekæmper flammer på luksushotel i London

Ifølge Daily Mirror skulle pårørende til Emmanuel Eboue være særdeles bekymrede for fodboldspillerens mentale helbred. Han skulle for nyligt være blevet skilt, hvilket har efterladt ham i økonomisk ruin. Han skulle således ikke være i stand til at betale for juridisk bistand i forbindelse med hans anholdelse ifølge Daily Mirrors oplysninger.

Det fremgår ikke, hvem der boede i det hus, Emmanuel Eboue angiveligt satte ild til.

Del din kommentar

Forsiden lige nu