Brian Laudrup hænger på millionvilla

torsdag d. 29. august 2013 kl: 11. 40 Af: Ritzau Fokus
 

Første gang, det kom til salg, ville ingen købe den milliondyre Skodsborg-villa. Nu prøver Brian Laudrup igen. Foto: Scanpix Denmark, Anders Debel Hansen free

Første gang, det kom til salg, ville ingen købe den milliondyre Skodsborg-villa. Nu prøver Brian Laudrup igen.

Der er udsigt til Øresund, splinternyt køkken og en grund på 2.000 kvadratmeter. Alligevel vil ingen købe Brian Laudrups luksuriøse strandvejsvilla.

Laudrup er blevet skilt

Det skriver Boliga Kendte.

Villaen er nemlig nu til salg for anden gang siden 2009, hvor den tidligere landsholdsstjerne ligeledes prøvede at sælge boligen for den nette sum af 15,9 millioner kroner. Men dengang var der ingen aftagere til Laudrup-familiens hus, og villaen blev taget af markedet igen året efter.

Nu prøver den 44-årige pensionerede fodboldspiller så igen, og oven i købet med et nedslag i prisen på hele tre millioner kroner.

Det er ikke første gang, at Brian Laudrup og konen Mette har haft svært ved at afsætte et luksushus. I 2007 forsøgte de at sælge deres Rungsted-residens til 27,5 millioner kroner, men måtte året efter sælge det til en stærkt nedsat pris på 16 millioner.

Her er køberen af Laudrups strandvejs-villa

Familien brugte 14 millioner af de penge, på at købe den 156 km2 store i Skodsborg, som nu igen er tilgængelig på markedet.

Er der potentielle boligsøgende læsere derude med et par millioner eller 13 ekstra på kontoen, så kan Brian Laudrups Skodsborg-villa tages i øjesyn .

Del din kommentar

Forsiden lige nu