Grøn Koncert sætter verdenskendt navn på plakaten

onsdag d. 29. november 2017 kl: 12. 35 Af: Ritzau Fokus

Efter en længere "puster" er Lukas Graham atter klar til at optræde på dansk jord. Det sker, når de grønne koncerter tager en ny runde til juli næste år. Det er 36. gang, at der er Grøn Koncert.

Grøn Koncert – eller bare Grøn, som de gerne vil kaldes – skruer atter op for musikken for festglade og ferieramte danskere landet over.

Det sker fra den 19. til den 29. juli 2018 og det bliver med et verdenskendt navn øverst på plakaten.

Nu er Lukas Graham atter klar til at optræde – og det bliver altså til sommerens koncerter, annoncerer Grøn i en pressemeddelelse.

Brød igennem på Grøn

Bandets forsanger, Lukas Forchhammer, glæder sig til at vende tilbage til koncertkaravanen for fjerde gang.

Dansk verdensstjerne fylder 30 år

– Jeg føler, at Grøn var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangs-fest tre år i træk, fortæller han i pressemeddelelsen.

– Den energi, som vi fik af at spille Grøn, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turnéer lige siden, lyder det fra den 29-årige christianit.

Nomineret til grammy

Lukas Grahams internationale kometkarriere har bragt bandet forbi adskillige amerikanske talkshows, på scenen i Madison Square Garden i New York og på toppen af hitlisterne med “7 Years”.

Bandet var nomineret til tre grammy-statuetter i år.

Blandt andet i kategorien “Record of the Year”, hvor trioen var oppe mod verdensstjerner som Adele, Beyoncé og Rihanna feat. Drake.

Starter og slutter i hovedstaden

Grøn 2018 starter på Tiøren ved Amager Strandpark i København den 19. juli og slutter i Valbyparken i København den 29. juli.

Jacob Haugaard: -Dem glæder jeg mig mest til på Grøn

Derimellem drager koncertkaravanen forbi Kolding den 20. juli, Aarhus den 21. juli, Aalborg den 22. juli, Esbjerg den 26. juli, Odense den 27. juli og Næstved den 28. juli.

I 2018 er det 36. gang, at Grøn turnerer landet rundt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu