Folk misforstår Madonna

mandag d. 25. september 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Madonna taler ud om sin korsfæstelse på scenen. Madonna dukkede op på et kæmpe stort kors på sin Confessions tour, hvilket gav anledning til mange kontroverser. Mange mente, at det simpelthen var blasfemisk. Nu er touren ovre, og Madonna fortæller, at rigtig mange misforstod hele idéen med det.

Prinsesse Alexandra har fødselsdag

”Der er et segment i mit show, hvor tre af mine dansere ”bekender deres syndere” eller deler forfærdelige oplevelser fra deres barndom, som det er lykkes dem at komme sig over. Min bekendelse finder sted på krucifikset, som jeg til sidst kom ned fra. Dette er ikke at gøre grin med kirken. Det er ikke mere anderledes end at en person går med kors halskæde. Min koncert er hverken antikristen eller blasfemisk. Det er nærmere min bøn til publikum om at hjælpe hinanden, og se verden som en samlet verden. Jeg tror i mit hjerte, at hvis Jesus var i live i dag, så ville han gøre det samme. Lad være med at dømme mig, når i ikke har set mit show,” siger Madonna.

Del din kommentar

Forsiden lige nu