Folkekær komiker gifter sig efter ulykke

mandag d. 24. august 2015 kl: 12. 39 Af: Ritzau Fokus
 
Tracy Morgan var fra 1985 til 2009 gift med sin gymnasiekæreste, Sabina Morgan, som han har tre sønner med.

Tracy Morgan var fra 1985 til 2009 gift med sin gymnasiekæreste, Sabina Morgan, som han har tre sønner med. Foto: Greg Allen/GREG ALLEN/INVISION/AP

Tracy Morgan overlevede en dødsulykke i juni sidste år og har siden kæmpet med at få førligheden tilbage takket være sin forlovede.

Efter et hårdt år, hvor Tracy Morgan har kæmpet sig tilbage til livet, lyser lykken endelig igen på den 46-årige komiker og skuespiller.

Tilbage i juni sidste år torpederede en lastbil fra supermarkedskæden Walmart bagenden på Morgans limousine. En person blev dræbt og flere andre – inklusive den folkekære komiker – blev hårdt kvæstet.

Tracy Morgan i vildt comeback efter dødstragedie

Søndag giftede den Emmy-nominerede tv-stjerne sig med modellen Megan Wollover ved en følelsesladet, intim ceremoni, bekræfter parret over for People.

– Efter næsten at have mistet Tracy sidste år er jeg så taknemmelig over endelig at blive gift med mit livs kærlighed, siger Wollover til magasinet.

– Vi har været igennem så meget, og vores kærlighed er blevet stærkere af det, tilføjer 28-årige Wollover, som har den toårige pige Maven med Morgan.

– Jeg er så spændt på at se, hvad vores fremtid sammen bringer, og jeg føler mig så velsignet over at dele resten af mit liv med Tracy, jubler den nygifte brud.

Efter dødsulykken har Morgan kæmpet for at få førligheden tilbage, og tidligere på sommeren understregede han, at kærligheden til Wollover var en af de stærkeste drivkræfter.

– Jeg vil ikke gå ned ad kirkegulvet med en stok i hånden eller sidde i kørestol, så jeg blev nødt til at kæmpe hårdt på med genoptræningen. Jeg blev bare nødt til at få det bedre – alt andet var ikke en mulighed, sagde Morgan til People.

Ægteskabet er Morgans andet, da han fra 1985 til 2009 var gift med sin gymnasiekæreste Sabina, som han har tre sønner med.

Den 17. oktober vender Morgan tilbage for første gang efter ulykken, når han er gæstevært på sketchshowet “Saturday Night Live”, som oprindeligt var stedet, han som ung skuespiller brød igennem.

Tracy Morgan i sammenbrud efter dødsulykke

Siden har han haft sit eget comedyshow og stor succes i den populære sitcom-serie “30 Rock”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu