Poul Krebs vil i armene på hjerteknusere

fredag d. 15. august 2014 kl: 8. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Hvis Toppen af poppen-stjernen Poul Krebs måtte drømme, skulle hans sange fortolkes af nogle amerikanske rockstjerner.

Hvis Toppen af poppen-stjernen Poul Krebs måtte drømme, skulle hans sange fortolkes af nogle amerikanske rockstjerner. Foto: OLE FREDERIKSEN/POLFOTO

Toppen af poppen-stjernen Poul Krebs har fået smag for at få fortolket sine sange. Men helst måtte et bestemt rockband gerne tage fat.

I tv-succesen Toppen af poppen bliver den danske “Sådan nogen som os”-sanger Poul Krebs fortolket af både rapperen Clemens, reggaesangeren Wafande samt fire andre danske kunstnere. Men måtte den rutinerede singer/song-writer selv bestemme, måtte TV2 også godt lige have ringet og inviteret et par amerikanske rockstjerner.

Poul Krebs: -Jeg kan stadig føle mig afklædt på scenen

– Jeg vil gerne fortolkes af alle fra Ed Sheeran til Jimi Hendrix. Hvem som helst på en eller anden måde. Helst nogle fra den traditionelle scene, hvor jeg synes, at der er nogle, som gør det så sindssygt godt. For eksempel “Tom Petty and the Heartbreakers”, siger den 58-årige sanger.

Det amerikanske rockband “Tom Petty and the Heartbreakers” startede op i 1976, bare tre år før Poul Krebs sendte sin debutplade “Efter Stormen” på gaden. Den danske musiker og trubadur har derfor fulgt bandet og været fan i mange år.

– Det er et gammelt favoritband, som, jeg altid har synes, er cool. Især den måde, de synger på. Det lyder som om, at det bare er lige ud, men det er ikke spor lige ud. Det er sindssygt svært at spille på den måde. Jeg er især imponeret, når de fortolker sange. Det ender hver gang med at blive nogle stærke sange, fortæller Poul Krebs.

Poul Krebs: -Jeg glemte mig selv i andres klogskab

Ud over Poul Krebs, Wafande og Clemens består årets Toppen af poppen-hold også af Barbara Moleko, Rasmus Walter, Jørgen Klubien og Anne Dorte Michelsen. Programmets fjerde sæson har premiere på TV2 søndag d. 17. august kl. 20.00.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu