For første gang: Melodi Grand Prix i radioen

mandag d. 8. februar 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
For første gang sender P4 direkte fra det danske Melodi Grand Prix. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR Presse

For første gang sender P4 direkte fra det danske Melodi Grand Prix. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR Presse

For første gang nogensinde sender P4 direkte fra det danske Melodi Grand Prix

P4 sender for første gang nogensinde live fra det danske Melodi Grand Prix med egne kommentatorer, når festlighederne løber af stablen i Horsens lørdag den 13. februar.

Ekskæreste truer Grand prix-megastjerne til alvorlig afsløring

Det danske Melodi Grand Prix er blevet sendt i fjernsynet siden 1957, men det er første gang, at man har valgt at lave en specialsending i radioen, hvor lytterne bliver guidet gennem showet af radioværter. Lars Daneskov, der er redaktør på P4 glæder sig over at kunne give lytterne en anderledes oplevelse med den traditionsrige begivenhed.

– Melodi Grand Prix er en af årets store folkefester, og den vil vi selvfølgelig gerne fejre også på P4. Derfor rydder vi vores normale lørdag aften og er klar med både interviews, reportager og masser af grand prix-stemning, lyder det i en pressemeddelelse fra DR.

Sender noget andet end tv

Den del af Melodi Grand Prix, der foregår på scenen, er især rettet mod at skulle sendes i fjernsynet, derfor transmitterer radioværterne kun de dele af showet, der giver mening at have med i radioen, som når kunstnerne optræder.

Grand Prix-vinder døden nær: Har fået et nyt hjerte

Resten af tiden sender de noget andet end det, der bliver vist i fjernsynet. Vi bliver blandt andet hevet med ind i grand prix-stemningen, når reporteren Mads Raagaard går rundt mellem publikum, og så skal værterne tale med superfans og en familie, de følger gennem aftenen.

– Vi kommer til at sidde midt i salen. Modsat TV-værterne der står på scenen, så er vi midt i festen og jubler med publikum, siger P4-vært René Sabro.

Del din kommentar

Forsiden lige nu