Forbi for Jude og Sienna

mandag d. 23. januar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jude Laws og Sienna Millers forhold er officielt forbi. Det ene minut er de sammen, det næste er de gået fra hinanden igen. Så har de fundet sammen igen, men nu lader det til, at deres forhold officielt er forbi. Alt efter hvilket blad man læser, så får man forskellige grunde til hvorfor forholdet er ovre.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

The Sun skriver, at Sienna droppede Jude, fordi han havde planlagt at tilbringe mere tid sammen med sine børn, ved at flytte ind i et hus sammen med dem og hans ekskone Sadie Frost. En kilde fortæller, at Sienna skreg af Jude, og råbte, at han lige så godt kunne finde sammen med hende igen, hvis han virkelig var parat til at bo sammen med hende.

Daily Mirror skriver, at Jude droppede Sienna, fordi han ikke længere kunne holde ud til at være snoet rundt om hendes lillefinger, efter at han var hende utro med sine børns barnepige. En kilde fortæller, at Sienna var blevet meget krævende. Hun troede, at hun kunne få Jude til at gøre alt hvad hun ville have. Det gjorde han i et stykke tid, men så fik han nok af det. Hvilket der er den rigtige grund vides ikke.

Del din kommentar

Forsiden lige nu