Forbrydelsen-stjerne plyndret for tusinder af kroner

fredag d. 17. juni 2016 kl: 11. 38 Af: Ritzau Fokus
 

Ukendte gerningsmænd har kopieret Julie R. Ølgaards visakort og spenderet knap 30.000 af hendes penge i Brasilien.

Julie R. Ølgaard fik sig en yderst ubehagelig overraskelse, da hun til sin store skræk så, at hendes konto pludselig var blevet lænset for næsten 30.000 kroner.

Dansk skuespiller siger stop: Nu er det slut med denne natlige aktivitet

Den 34-årige skuespillerinde, der er kendt fra “Forbrydelsen”, opdagede den slunkne konto onsdag og måtte straks have fat i banken, fortæller hun på sin blog i et indlæg torsdag.

– Jeg er normalt ret fornuftig og tænker mig om, men nu skete det, man har hørt om så mange gange før ske for andre, altså også for mig.

Svindlere havde kopieret visakort

Det viste sig, at nogen i Los Angeles havde kopieret Ølgaards visakort og efterfølgende hævet næsten 30.000 kroner i Brasilien, inden den danske skuespiller opdagede det.

Julie R. Ølgaard kontaktede straks sin bank og lavede en indsigelse, så hun kunne få erstatning for de stjålne tyvekoster tilbage på kontoen dagen efter.

Berørt af tyveriet

Selv om skuespillerinden har fået fuld dækning for plyndringen, er hun stadig berørt af tyveriet.

– Ingen alvorlig skade er sket heldigvis, men det er fandeme en ubehagelig oplevelse og en skræmmende tanke, at fremmede så let kan overtage dit liv. Så tænk jer om derude, når I rejser, men husk samtidig at leve livet – vi må ikke lade frygt for, hvad der kan ske, holde os tilbage, lyder det fra hende.

Julie R. Ølgaard er uddannet skuespiller fra The Lee Strasberg Theatre Institute i Los Angeles. I øjeblikket befinder hun sig i filmbyen, hvor hun for nylig har indspillet et afsnit af rekonstruktionsserien “In an Instant”, der bliver sendt på den højtprofilerede kanal ABC.

Dansk skuespiller stiller sig bag kameraet: -Det er angstprovokerende

Læs hele indlægget her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu