Forbud mod graviditet

torsdag d. 21. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I december måned genforenes Spice Girls ved en stor koncert, og planlægningen af pigernes comeback er allerede i fuld gang under ledelse af deres tidligere manager, Simon Fuller. Og retningslinjerner for hvad pigerne må og ikke må i forbindelse med koncerten er efter sigende temmelig strenge.

Fuller har givet dem en liste med formaninger, som omfatter, at de ikke må skændes med hinanden, de må ikke udtale sig om penge, og de må i det hele taget ikke udtale sig til pressen om showet, før alt er faldet på plads.

Her er favoritten til at lave VM-sangen

Men det vigtiste punkt på listen er, at pigerne ikke må blive gravide forud for showet. Eftersom to af pigerne har forholdsvis små børn og der vist ikke er udsigt til, at Mel C overhovedet har planer i den retning, er dette punkt formentlig specifikt møntet på Victoria Beckham, der aldrig har lagt skjul på, at hun gerne vil have flere børn, end de tre hun allerede er mor til. Men mu gælder det altså den store genforeningskoncert, og så må eventuelle planer om familieforøgelse pænt vente.

Del din kommentar

Forsiden lige nu