Ford og Spielberg klar til mere Indiana Jones

tirsdag d. 5. januar 2016 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Harrison Ford er klar til at trække i fedora og læderjakke endnu en gang. Foto: John Griffiths/flickr

Harrison Ford er klar til at trække i fedora og læderjakke endnu en gang. Foto: John Griffiths/flickr

Harrison Ford er i høj grad tilbage som helt i Star Wars: The Force Awakens. Og han er helt klar til at påtage sig endnu en ældre rolle – Indiana Jones

73-årige Harrison Ford er tilbage som Han Solo i Star Wars: The Force Awakens. Nu ser det ud til, at han får lov til at spille en anden ikonisk rolle igen.

Ifølge BT har Disney bekræftet over for Bloomberg News, at der er endnu en Indiana Jones-film på vej. Og den er Ford helt med på:

Star Wars-blaster solgt for millionbeløb

– Oh yeah. Ja, jeg ville elske at lave endnu en Indiana Jones. En karakter, som har en historie og et potentiale, nærmest en overstadig god film-oplevelse for publikum, Steven Spielberg som instruktør – hvad er der ikke at kunne lide? sagde Ford i november til Entertainment Weekly.

Der er flere eventyr

Steven Spielberg er også helt klar til at genoplive den pisk-svingende geolog. I et interview med Screen Daily sagde han i december:

– Der er flere eventyr derude, end der er film. Så længe der er flere eventyr derude, har jeg en pisk, en fedora, en læderjakke og en mand på en hest, der ved. hvordan han klarer skærene.

41 år siden i dag: Da stjernekrigen indledte slaget på det store lærred

Hans reaktion på rygter om, at rollen som Indy skulle spilles af nogen som helst anden end Harrison Ford, står ikke til at rokke:

– Jeg tror ikke, nogen kunne erstatte Harrison som Indy, jeg tror ikke, det nogensinde kommer til at ske. Det er i hvert fald ikke min intention at få en anden skuespiller til at udfylde hans sko på den måde, som mange har spillet Spiderman eller Batman. Der vil kun være en skuespiller, der spiller Indiana Jones, og det er Harrison Ford.

Del din kommentar

Forsiden lige nu