Forfølger kommer i retten

mandag d. 15. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears slæber en japansk mand i retten, der bliver ved med, at forfølge hende. Nu vil hun have en kendelse, så han skal holde sig væk i en bestemt afstand fra hende. I mandags fik hun en kendelse, så den japanske forretningsmand Masahiko Shizawa skal holde sig væk fra popdivaen. D.29 september skal det afgøres, om kendelsen bliver permanent.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber? Nedtur live på TV: Ingen vil se Sanne

Dette er anden gang Britney har slæbt Shizawa i retten. Tidligere på året trak Britney en ansøgning om den samme kendelse tilbage. Britney og Shizawa lavede en aftale om, at han ville holde op med, at ringe til hende og faxe til hende om, at han jagter hende. Men han stoppede ikke med det, han begyndte at faxe til hende, og skrive små sedler til hende igen. Nu har Britney følt sig tvunget til, at få ham stoppet for alvor. I nogle af brevene har Shizawa skrevet, at der er seriøse personlige problemer mellem de to, og en i en anden står der, at han håber på at få arbejde hos Britney, eller i nærheden.

Sidste december, da Britney første gang langede ud efter Shizawa, sagde hans advokat Simon Robert Hiller, at Shizawa blev falsk anklaget. Hans besøg, billeder og intime breve blev misfortolket, han var i virkeligheden bare en ivrig fan. I så fald er han mere end en ivrig fan. Han begyndte i septmeber 2002 med, at skygge hende fra hendes hjem i Los Angeles, hvor han givetvis prøvede at bryde ind. Han har også forfulgt hende til hendes skilte forældres huse i New York, Louisiana. Foruden dette har han sendt divaen hundredevis af ‘kærestebreve’ og billeder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu