Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

fredag d. 20. juli 2018 kl: 20. 17 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
KENDTE: Ditte Julie Jensens bryllup
Annemette Voss og Ditte Julie Jensen fra før forholdet blev iskoldt. Arkivfoto: Scanpix

Forholdet skranter tilsyneladende mellem de tidligere deltagere i Den Store Bagedyst, Annemette Voss og Ditte Julie Jensen.

De plejede at være pot og pande, men noget tyder på, at forholdet mellem Bagedyst-deltagerne Annemette Voss og Ditte Julie Jensen har lidt et gevaldigt knæk.

Således skriver Ekstra Bladet, at de to ikke længere har fælles projekter i støbeskeen. De tidligere slyngveninder har ellers både haft en Youtube-kanal og skrevet kogebogen “Kagemagi” sammen, men den ellers så varme luft mellem de to, ser ud til at være blevet kold.

Til en filmpremiere for nyligt kom de ikke sammen ifølge Ekstra Bladet, og de hverken hilste eller talte tilsyneladende sammen, selvom de stod tæt på hinanden til premieren.

DR løfter sløret: Nyt bagedyst-hold er på plads

Til Ekstra Bladets reporter bekræfter Annemette Voss, at de to tidligere Bagedyst-deltagere ikke længere har planer sammen.

Chok i tv-program: Bagedyst-dommer anholdt

– Det var ikke et godt samarbejde, men du får ikke mere at vide af mig – der er ikke mere at sige. Jeg tror, at den pæne historie er, at det er det, sagde Annemette Voss for nyligt til Ekstra Bladet på en filmpremiere.

Ditte Julie Jensen deltog i Den Store Bagedyst i 2015, mens Annemette Voss vandt bagekonkurrencen i 2013.

Del din kommentar

Forsiden lige nu