Forkælende Ibi i overdådig gavegiver-regn

tirsdag d. 16. september 2014 kl: 7. 18 Af: Ritzau Fokus
 
Simon Makienok og Ibi Støving forkælede deres bryllupsgæster med en lækker goodiebag med blandt andet smykker og personlig chokolade.

Simon Makienok og Ibi Støving forkælede deres bryllupsgæster med en lækker goodiebag med blandt andet smykker og personlig chokolade. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/free

Tv-værten Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok forkælede deres bryllupsgæster med glimtende og spiselige gaver.

Normalt plejer det at være brudeparret, der får massevis af bryllupsgaver, men tv-værten Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok forkælede deres bryllupsgæster med en imponerende goodiebag efter deres store dag den 6. september.

Ibi Støving sygemeldt: Bakterie i nyrerene

Det fortæller Støving på sin og Makienoks fælles blog crystalkidbabyshark.com, hvor hun viser, hvad gæsterne fik med hjem ud over minderne om en fantastisk dag.

Goodiebag’en rummede saltede snacks til eventuelle tømmermænd, sodavand, en lille flaske vodka, gavekort på 500 kroner til et designsmykke, læbeplejeprodukter, gavekort til hudplejeprodukter og indgraverede chokolader blandt andet med et billede af parret selv og deres bryllupsdato.

Særligt var Støving og Makienok meget begejstret for chokoladerne:

– Simon og jeg var spændte på disse – og de overgik enhver fantasi. Vi har endnu ikke smagt chokoladen med motivet på … måske vi gemmer dem lidt, inden kannibalismen går i gang, joker Støving på bloggen.

Inspirationen til gæsteforkælelsen har Støving fået fra sin tid i Los Angeles, fortæller hun videre:

– Jeg har altid syntes, at det var en sød idé, at gæsterne fik noget hjem til at huske eventen.

Parret tog efter brylluppet til Italien, hvor den stod på kombineret arbejds- og bryllupsrejse. Landsholdsspilleren er for nylig præsenteret som ny spiller i den italienske klub Palermo, hvor han spændt debuterede mandag.

– På vej på bryllupsrejse i Palermo. Jeg er dog den eneste, der lægger snablen i cocktails og siciliansk vin – den anden må tage en kiks, skrev fru Makienok efter brylluppet.

Se billederne: Ibi og Makienok udvider familien

Parret kommer til at splitte deres tid mellem Danmark og Italien, for Makienoks kontrakt lyder på fire år i det italienske, og samtidig har de netop købt en ny lejlighed i København.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu