Bryllup: Casper og Isabel inviterer fan til højbord

tirsdag d. 4. marts 2014 kl: 11. 36 Af: Ritzau Fokus
 
Casper Christensen leder efter det perfekte parnavn til sig selv og sin forlovede Isabel Friis-Mikkelsen.

Casper Christensen leder efter det perfekte parnavn til sig selv og sin forlovede Isabel Friis-Mikkelsen. Foto: Kenneth Meyer Polfoto

Det bedste bud på et parnavn udløser en plads ved højbordet, lover Casper Christensen forud for sit bryllup med Isabel Friis-Mikkelsen.

Kom med et bud på et “parnavn” og vind en plads ved højbordet. Sådan lyder tilbuddet fra Casper Christensen, der for knap tre uger siden annoncerede sit kommende bryllup med kæresten Isabel Friis-Mikkelsen.

Klovn er ifølge anmelder den fineste form for inklusion

– Det forestående bryllup kræver et parnavn på højde med Brangelina, KimYe, Bennifer, Posh and Becks, Ashmi, TomKat, Jethroux, og Billary… Kom med dit bud – vinderen kommer med til højbord!, skriver Casper Christensen på sin Facebookprofil.

Og forslagene strømmer ind. Siden opslaget blev offentliggjort fredag, er hele 539 fans kommet med deres unikke bud på et fællesnavn til de to turtelduer.

Blandt forslagene, der vidner om stor opfindsomhed hos komikerens fans, er navnene: “Casibella”, “Isabaspe”, “Friistensen”, “The King of casis”, “C-Bel”, “Capic” og “Friissen & Chrissen”.

– Iscas – som den nerve man får ondt i røven af, hvis den sidder i klemme, foreslår Helle Pallisgaard fra Aarhus.

Flere fans har ladet sig inspirere af Casper Christensen og Frank Hvams Klovn-film “Klovn the Movie” fra 2010, hvilket har ført til navne-forslag som: “Tour de Friis” og “Castello Alleycat”.

Flere af buddene henviser desuden til den lidt specielle situation, at den forestående brud, Isabel Friis-Mikkelsen – som efternavnet afslører – er datter af Casper Christensens kollega og personlige ven Jarl Friis-Mikkelsen.

Et eksempel er navneforslaget “Jarlens død”, som ironiserer over svigerfars eventuelle reaktion på forlovelsen. Navnet er samtidig titlen på et afsnit af Klovn-serien, hvori Jarl Friis-Mikkelsen, i rollen som sig selv, falder død om i en bowlinghal.

– Indtil videre er jeg meget på Casis, afslører den kommende brudgom og tydeligvis smaskforelskede Casper Christensen selv på Facebook.

Casper Christensens gamle dollargrin kan blive din næste bil

Navnekonkurrencen fortsætter på Facebook, frem til Casper Christensen annoncerer en vinder.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu