Formidabel fodboldspiller død i mystisk ulykke

tirsdag d. 21. november 2017 kl: 15. 17 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Den 43-årige berømthed havarerede i sin bil i en såkaldt solo-ulykke, hvor bilen rullede rundt flere gange på en vej uden for Dallas. Kun kæresten overlevede ulykken - og slipper formentlig uden mén.

Den forhenværende superstjerne fra amerikansk fodbold – Terry Glenn – er ikke længere iblandt os. Det skriver Espn på sin hjemmeside.

Dermed er en formidabel fodboldspiller død i mystisk ulykke.

Mandag mistede han tilsyneladende herredømmet over sin bil, kørte af vejen, og rullede derefter flere gange rundt i sit køretøj.

NFL-spilleren gennem 12 sæsoner var i live, da han blev bragt ind på sygehuset i Irwing i Texas – men kort tid efter blev han erklæret død.

Kæresten overlevede ulykken

Han efterlader sig sin kæreste, der var passager i bilen. Hun overlevede ulykken, og hun blev heldigvis kun lettere kvæstet i forbindelse med ulykken.

Ifølge myndighederne har Terry Glenn formentlig ramt en sten eller en anden forhindring på vejen.

Ikonisk sportsstjerne død: Satte flere rekorder

Den tidligere fodboldspiller blev kastet ud af bilen – og det er tvivlsomt, om kæresteparret overhovedet bar sikkerhedssele ved ulykken.

Spillede i tre storklubber

Terry Glenn spillede som sagt hele 12 sæsoner i NFL.

De første seks sæsoner for New England Patriots, der har hjemme i Boston.

Herefter rundede han Green Bay Packers i  Wisconsin i en enkelt sæson, inden han tog fem sæsoner med Dallas Cowboys.

Hvor man i Danmark tæller antal kampe og scorede mål, regner med efter en anden målestok i USA.

Lavede 44 touchdowns

Terry Glenn deltog i en såkaldt Pro Bowl med New England Patriots i 1999 og sluttede sin karriere med ialt 8.823 yards og 44 touchdowns.

Den forhenværende NFL-quarterback Drew Bledsoe, som var Glenns holdkammerat både i Boston og Dallas, har sagt følgende efter Glenns død:

– Han var en af ​​de fyre, der netop voksede op i det værst mulige miljø. Han fortalte mig på et tidspunkt, at han havde svært ved at stole på folk, fordi alle, han nogensinde havde haft tillid til, enten forrådte ham eller døde, og så holdt han sig for sig selv.

Han var et godt sted

– Den sidste gang jeg talte med ham, der lød han heldigvis som om, at han var rigtig glad og at han var på et godt sted, understreger Drem Bledsoe.

Terry Glenn var far til seks børn. Han har haft flere “sammenstød” med ordensmagten i sit korte liv.

VM-guldvinder dræbt i trafikulykke

Det skriver Hartford Courant.

I 2001 blev han anholdt for at angribe sin søns mor – og både i 2005 og 2009 blev han anholdt blandt andet for besiddelse af marihuana.

Del din kommentar

Forsiden lige nu