Forrest Gump vender tilbage

onsdag d. 7. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er 13 år siden, publikum for første gang mødte den lidt tilbagestående men meget sympatiske Forrest Gump i skikkelse af Tom Hanks, som ovenikøbet modtog en Oscar for rollen som den filosofiske, på sin vis meget kloge mand, der både vandt medaljer i Vietnamkrigen, mødte en masse kendte mennesker og til sidst blev gift med sit livs kærlighed, barndomsveninden Jenny.

Nu tyder alt på, at Forrest Gump snart vender tilbage. Manuskriptet til den forhåbentlig kommende film er skrevet af Eric Roth helt tilbge i 2001, men på grund af en strid om rettighederne til figuren, som er skabt af forfatteren Winston Groom, er projektet ikke blevet til noget. Nu er den strid imodlertid endelig bilagt, og Tom Hanks overvejer i øjeblikket, om han skal gentage rollen. Gary Sinise har allerede bekræftet, at han er interesseret i at gentage rollen som Forrests gode ven, Løjtnant Dan.

Modeboss sælger hus til kendt rapper

Manuskriptet er baseret på Winston Grooms anden bog om den filosofiske Forrest, Forrest og Co., og angiveligt vil en af filmens helt centrale scener blive en, hvor Forrest forsøger at udvide sit firma, Bubba Gump Shrimp, og i den forbindelse møder en masse berømte mennesker, herunder Tom Hanks – som altså således med teknologiens hjælp vil komme til at hilse på sig selv.

Del din kommentar

Forsiden lige nu