Forsinket julegave: Danmark har Talent vender tilbage 2. juledag

søndag d. 20. december 2015 kl: 17. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Fire dommere og to værter er klar til en ny omgang Danmark har Talent. Foto: Per Janus Strange/TV 2

Fire dommere og to værter er klar til en ny omgang Danmark har Talent. Foto: Per Janus Strange/TV 2

Tv 2 vil for anden gang finde Danmarks største talent

Når TV 2 for anden gang slår dørene op for hundredevis af danske talenter, kan seerne roligt forberede sig på både at blive rørt, forundret og få trænet lattermusklerne.

Talentmassen er nemlig ikke blevet mindre, siden TV 2 sidste år for første gang inviterede indenfor til dans, sang, akrobatik, komik og alle mulige andre former for finurlig underholdning i talentprogrammet “Danmark har talent”.

Ny dommer

Det er igen i år Jarl Friis-Mikkelsen, tidligere ballet-danser Cecilie Lassen og Peter Frödin, der sidder i dommerpanelet. Og så er der en ny dommer ved bordet: Sangerinden Nabiha.

Danmark har talent-vært bruger fritiden i en tidsmaskine

Den rutinerede sangstjerne har tilbragt mange år i den danske musikbranche, men har de senere år for alvor slået hul igennem til den internationale scene. Og det er netop hendes erfaringer herfra, som hun håber på at kunne bruge i programmet:

– Nu har jeg været så meget igennem i mit eget liv og min egen karriere, så jeg føler, jeg har en masse, jeg kan give deltagerne med videre, siger Nabiha til TV 2. Hun tilføjer desuden, at det især er programmets ”gakkethed”, der har lokket hende til at tage plads i dommerpanelet.

– Det er bare dejlig gakket, og så er det sjovt. Jeg elsker at blive underholdt, og det bliver jeg virkelig her, fortæller hun.

Talent kommer i alle former og udtryk

Mere end 200 talenter var i år tilmeldt auditions. Blandt andet kan seerne glæde sig til harpespil, en chilispisende komiker ved navn ‘Brødristeren’, en cykelakrobat og den mandlige boulesque-danser Tinus – så der er noget for enhver.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

Sidste år var det beatboxeren Thorsen, der løb med førstepladsen og præmien på 250.000 kroner.

TV 2 sender audtions fra den 26. december til og med den 30. januar. Herefter vil der hver lørdag fra 6. februar sendes live shows.

Del din kommentar

Forsiden lige nu