Fortryllende premiere

fredag d. 12. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Premieren på The Lord Of The Rings – The Return Of The King på Leicester Square i London var ifølge skuespillerne helt fortryllende. Tusindevis af fans mødte op, og nogle havde endda ventet der i over 10 timer før premieren, for at se stjernerne når de gik op ad den røde løber. Vejret var dårligt, alligevel var det den største premiere nogensinde i London. Aldrig før, har der mødt så mange mennesker op til en premiere.

Prinsesse Alexandra har fødselsdag

Instruktøren Peter Jackson var både rørt og spændt. Han synes det var meget spændende at være med til denne premiere, samtidig var det trist, at med denne tredje film slutter eventyret om Frodo og ringen. Han udtalte desuden, at han var meget rørt over, at nogle fans havde stået der siden klokken fem om morgenen, for at være med til premieren.

Med til premieren var Dominic Monaghan der spiller Merry, Liv Tyler som Arwen, Sir Ian McKellen der spiller Gandalf, Viggo Mortensen i rollen som Aragorn, Sean Astin der spiller Sam og Billy Boyd i rollen som Peregrin Took. Den største applaus gik til Viggo Mortensen og Peter Jackson. Jackson måtte bruge 20 minutter på at skrive autografer. Instruktøren og filmene er blevet en legende, og kritikere insisterer på, at både Jackson og filmene bliver æret ved Oscaruddelingen 2004.

Del din kommentar

Forsiden lige nu