Fotoglad hertuginde kommer i fint selskab

fredag d. 6. januar 2017 kl: 11. 11 Af: Ritzau Fokus
Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, arrives at the Harrow Club in London, Duchess of Cambridge
Hertuginde Kate er blevet beæret med et medlemsskab i fotografselskabet Royal Photographic Society. Foto: NEIL HALL/Scanpix (Arkivfoto)

Hertuginde Kate er blevet beæret med et medlemsskab i fotografselskabet Royal Photographic Society.

Britiske hertuginde Kate ynder at tage sine egne familieportrætter, og bedårende billeder af de royale børn er nok et af hendes yndlingsmotiver.

Kate dansede tæt med kendt bjørn

I hvert fald har hun flere gange delt sine egne billeder af prinsesse Charlotte og prins George med royale fans verden over.

Livslangt æresmedlemskab

De søde familiefotos har nu sikret den royale hobbyfotograf et livslangt æresmedlemskab i en helt særligt fotoklub.

Hertuginde Kate er nemlig blevet optaget i Royal Photographic Society, der er et af verdens ældste fotografselskaber. Det skriver avisen The Telegraph.

Ifølge avisen begrunder Royal Photographic Society medlemskabet med, at den 34-årige hertuginde er en rollemodel for andre amatørfotografer, og at det beundrer hendes entusiasme og talent.

Hertuginde Kate har tidligere delt en række fødselsdagsportrætter af sine børn, som blev bragt i medier verden over. Det skete blandt andet i maj sidste år, da lille prinsesse Charlotte kunne fejre sin etårs fødselsdag.

Billederne, der var taget i familiens residens i Norfolk, Anmer Hall, blev offentliggjort forud for den royale fødselsdag.

I januar samme år offentliggjorde hertuginden, der er gift med prins William, også fotos af parrets ældste barn, prins George, der var taget, da han ankom til sin nye børnehave for første gang.

Se nogle af hertuginde Kates billeder her:

We hope everyone enjoys these lovely photos as much as we do..

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

The Duke and Duchess are very happy to be able to share these important family moments, ahead of their daughter's first birthday.

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu