Fræk regel bag Cooper og Lawrences venskab

onsdag d. 25. marts 2015 kl: 14. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Forholdet mellem skuespillerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper forbliver kun på det venskabelige og professionelle plan.

Forholdet mellem skuespillerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper forbliver kun på det venskabelige og professionelle plan. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Hollywood-superstjernerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper deler dyner professionelt, men ikke privat, og det fastholder en pikant regel.

“Vi er bare venner.”

Sådan lyder forklaringen på det kærlige, venskabelige forhold, der er mellem Hollywood-superstjernerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Og grunden til at den 24-årige charmerende grinebider og det 40-årige hotte hunk, som begge er singler, stadig kun er venner, skyldes, at de ikke har haft sex med hinanden.

Det forklarede det professionelle par til E! News under New Yorker-premieren på deres tredje film sammen, det Susanne Bier-instruerede drama “Serena.”

– Vi er arbejdende mand og kone, men uden sex, lyder det fra “BradLaw,” som flere gange har delt dyner professionelt, men absolut ikke privat.

– Enhver manderolle i en film får mig til at tænke Bradley, fordi han i min optik er den bedste, og jeg elsker at arbejde med ham, siger Jennifer Lawrence, der høster lige så mange roser den anden vej.

– Jeg respekterer hende så meget som skuespillerinde, og jeg synes, hun er den bedste, der er, mener Cooper, der fortsætter komplimenterne.

– Jeg lærer fra hende. Man ønsker altid at arbejde med folk, der er bedre end en selv, tilføjer han om Lawrence.

Ud over “Serena” har parret spillet sammen i filmene “American Hustle” og “Silver Linings Playbook,” som indkasserede Lawrence en Oscar-statuette for bedste kvindelige hovedrolle. I øjeblikket er de ved at optage deres fjerde film sammen, familiedramaet “Joy.”

Her er verdens mest indtjenende skuespillerinder

Cooper kan i øjeblikket ses i filmen Clint Eastwood-krigsdramaet “American Sniper,” som stadig vises i de danske biografer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu