Frederik Fetterlein og Helene forlod Junglen

tirsdag d. 12. marts 2013 kl: 11. 50 Af: Kendte.dk NY
 

Frederik Fetterlein ofrede sig selv til fordel for sit hold i ‘Divaer i Junglen’ i gårsdagens afsnit. Men det skabte vrede hos en deltager for holdet og VUPTI, forlod Helene også junglen.

 

Frederik ofrede sig selv for holdet i 'Divaer i Junglen' - Foto: facebook

Frederik ofrede sig selv for holdet i ‘Divaer i Junglen’ – Foto: facebook

 

Farvel til Frederik og Helene
I gårsdagens afsnit af Divaer i junglen, fandt denne sæsons første duel om liv eller død sted. Begge hold skulle vælge en deltager som skulle ud i denne farlige duel. ”Pink blondies” greb situation an den mest normale måde, da de alle stemte på den, som de helst så ude af junglen. ”Brainy brunettes” greb dog situationen lidt anderledes an, da Fetterlein valgte at alle skulle stemme på ham.

 

Fetterlein om kæreste: Fedt hun er anderledes

Ofrede sig selv
Fetterlein fik hurtigt overbevist sit hold om at de skulle stemme på ham, da han var sikker på at han kunne vinde over alle deltagere på det modsatte hold. Stephanie var dog ikke just glad for Fetterleins beslutning, men sprang med på vognen, da tennis stjernen virkede super selvsikker.

 

Var for overlegen
Fetterlein kom i duel mod Maria fra ”Pink blondies”, og her gik det ikke som Fetterlein havde forudset. Fetterlein tabte stort til Maria, og måtte med det samme forlade junglen.

 

Stephanie var rasende
Efter beskeden om Fetterleins nederlag, blev Stephanie rasende, Hun mente bestemt ikke at det var hans tur til at forlade junglen. Hun så hellere Helene ude af junglen, og dette fik Helene da også at vide. Stephanies raseri anfald blev for meget for ”for lækker til love” stjernen, og Helene valgte derfor selv at forlade junglen.

 

Læs også: Divaer i Junglen i duel i aften – En må forlade junglen

Læs også: Divaer i junglen: endeligt sejrede brunetterne

 

Bendtner og Fetterleins drenge i fars fodspor

Skrevet af Simone Maigaard Hansen

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu