Frederik og Mary hyggede med børnene i Legoland

tirsdag d. 30. juli 2013 kl: 12. 46 Af: Kendte.dk NY
 

Kronprinseparret lagde vejen forbi Legoland med deres 4 børn. - Foto: visithcandersen.dk

Kronprinseparret lagde vejen forbi Legoland med deres 4 børn. – Foto: visithcandersen.dk

Der var kongeligt besøg i Legoland, da Kronprinseparret var på ferie i Gråsten. Den royale familie nød dagen i det populære legeland for alle aldre.

For første gang i deres liv besøgte de kongelige tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine, LEGOLAND i Billund.

Sammen med deres storebror Christian og storesøster Isabella samt deres forældre havde den lille familie en herlig dag i den spændende park.

Se billederne: Kronprinsen er tilbage efter sin operation

De to store børn er nærmest stedkendte i det store legeland, og mens prins Christian allerede sidste år var stor nok til at prøve de mest spændende forlystelser, så var det første gang, at prinsesse Isabella også fik lov at mærke suset i de store rutsjebaner, og det var lige noget for hende. Isabella er lige så vild med fart og tempo som sin storebror.

Efter smertefuld lidelse: Her er Frederiks første opgaver

De fire børn og deres forældre delte sig i to grupper, så kronprins Frederik gik med de store børn, mens kronprinsesse Mary tog tvillingerne med i Duploland og gav dem en tur i karrusellen, inden de også fik hilst på høvding Langøre i indianerlejren.

Den kongelige børnefamilie nød dagen i fulde drag, og gæsterne i Legoland kunne få et glimt af vores dejlige kongefamilie som føjtede omkring stor smilende. Prinserne og prinsesserne nød dagen i fulde drag uden tvivl, præcis som mor og far gjorde det.

Del din kommentar

Forsiden lige nu