Frederik og Mary lærer tyskere at lave dansk

tirsdag d. 19. maj 2015 kl: 17. 42 Af: Ritzau Fokus
 

Kronprinsparret tog del i tilberedningen, da seminaret “Tasty Living” skulle servere et dansk måltid. Foto: DPA/AP

Kronprinsparret sætter fokus på den danske måde at leve på til et tysk erhvervsfremstød.

Ude godt, men hjemme bedst.

Kronprinsessen har rygende travlt i New York

Selvom de royale rejser verden rundt til seminarer, oplæg, offentlige besøg og ferier, er det altid rarest at være hjemme i vante omgivelser.

Og lige præcis de danske omgivelser, skal kronprins Frederik og kronprinsesse Mary lære fra sig og fortælle om. De er tirsdag er rejst til Tyskland på en tredages tur, hvor hovedfokus er Danmark.

Det skriver kongehuset på deres hjemmeside.

Parret, der tirsdag formiddag blev modtaget af Hamborgs overborgmester, skal hjælpe med at sætte fokus på den danske måde at leve på, og derfor er temaet for turen “Danish Living/Dänisches Leben”.

Den altid stilsikre Mary har blandt andet haft mulighed for at lære fra sig om mode og design, da parret besøgte seminaret Stylish Living. Og selvom hun næppe svinger kokkeskeen over gryderne til dagligt på slottet, skulle hun sammen med kronprinsen deltage i tilberedningen af danske råvarer.

Se billederne: Kronprinsen er tilbage efter sin operation

I de kommende dage skal parret også besøge et hospital, et Carlsberg-bryggeri, et bayersk slot og en Fritz Hansen-udstilling. Efter tre dages tæt pakket program i både Hamborg og München, vender parret hjem igen torsdag.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu