Frederik skal giftes

onsdag d. 24. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den 8. oktober vil bryllupsplanerme blive officielt godkendt af Dronning Margrethe, men det er blot en formalitet. Datoen for brylluppet er endnu ikke fastlagt, men det bliver engang til foråret og Hofmarskal Ove Ullerup lover, at hoffet vil afsløre datoen i god tid.

Danske rockdronninger bliver genforenet på landsdækkende arena-tour Kronprinsesse Marys veninde død af kræft - hun blev bare 54 år

Mary Elizabeth Donaldson er, som nogen måske allerede ved, 31 år og kommer fra Australien. Hun mødte den 35-årrige kronprins til OL i Sydney i september 2000. I julen 2001 sagde hun sit job som ejendomsmægler op og flyttede til London, for at være tættere på sin kæreste.

Dronningens ja til sønnens kommende brud er ikke nogen overraskelse. I begyndelsen af august kom hun indirekte til at afsløre, at der var ægteskab under optræk og siden har pressen blot ventet på en officiel bekræftelse af det. Dengang blev dronningen spurgt om, om det var en sød svigerdatter hun snart ville få og uden at tænke sig om, svarede hun ja.

Del din kommentar

Forsiden lige nu