Fru Osbourne taler ud om Ozzys utroskab

torsdag d. 12. maj 2016 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus

33 års ægteskab er foreløbigt slut. Sharon Osbourne har brudt med sin utro ægtemand, Ozzy, men ved ikke, hvad der sker med dem i fremtiden.

Ozzy og Sharon Osbourne er gået fra hinanden.

Ozzy og Sharon Osbourne er gået fra hinanden. Foto: Paul A. Hebert/PAUL A. HEBERT/INVISION/AP

Ægteparret Osbourne befinder sig i øjeblikket i en ægteskabelig udenomseskapade af dimensioner.

Den 67-årige Black Sabbath-stjerne Ozzy Osbourne har nemlig været sin 63-årige hustru utro, og nu er parret gået fra hinanden, bekræfter sangerens forsmåede kone.

Ozzy Osborne indtager sommerens metalfestival

– Jeg er ikke sammen med ham længere. Jeg har brug for tid for mig selv og til at tænke over, hvad jeg skal bruge resten af mit liv på, sagde Sharon Osbourne åbenhjertigt i programmet “The Talk”, hvor hun selv er vært.

– Det er den rigtige beslutning for mig – jeg er 63 år, og jeg kan ikke leve sådan her længere, rasede hun i udsendelsen.

Fru Osbourne i tårer

Men trods utroskaben har Sharon Osbourne dog svært ved at kalde parrets 33 år lange ægteskab for endegyldigt slut, indrømmede hun senere.

– Jeg elsker Ozzy af hele mit hjerte. Selv om vi ikke længere bor under samme tag, taler vi stadig sammen, og jeg kan ikke sige, hvad der sker mellem os i fremtiden, for jeg ved det ikke selv, lød det fra fru Osbourne, som dog ikke tørrede trillende tårer væk fra kinderne.

– Der er intet at græde over, så jeg har ikke tænkt mig at græde. Helt ærligt har jeg fundet min indre styrke frem og skal til at overveje, hvad mit sidste kapitel i livet skal bruges på.

Ozzy og Sharon Osbourne lukkede hele verdenen ind i de private gemakker i familiens realityshow “The Osbournes”, som blev sendt fra 2002 til 2005. Her medvirkede parrets dengang tvære teenagebørn, Kelly og Jack, også.

Efter sexskandalen: Kendispar fornyer ægteskabsløfterne

Parret har også den pressesky datter Aimee sammen, og så har Ozzy Osbourne et adopteret og et biologisk barn fra sit første ægteskab.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu