Fru Smith er glad for sine ekstra kilo

torsdag d. 27. februar 2014 kl: 9. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske skuespillerinde Jada Pinkett Smith (tv.) er glad for sine ekstra kilo, men spændt på, om hun kan passe kjolen, når turen går til Oscar-uddelingen søndag, hvor ægtemanden Will Smith (th.) skal uddele en statuette.

Den amerikanske skuespillerinde Jada Pinkett Smith (tv.) er glad for sine ekstra kilo, men spændt på, om hun kan passe kjolen, når turen går til Oscar-uddelingen søndag, hvor ægtemanden Will Smith (th.) skal uddele en statuette. Foto: Kevork Djansezian AP

Kendiskone og skuespillerinde Jada Pinkett Smith skammer sig ikke over lidt ekstra på sidebenene. Tværtimod, afslører hun.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Man behøver ikke slanke sig halvt ihjel, bare fordi man lever drømmelivet i Hollywood og er gift med den verdenskendte filmstjerne Will Smith.

Det er den amerikanske skuespillerinde, forfatter og musiker Jada Pinkett Smith et lyslevende bevis på. Hun er nemlig ikke flov over at indrømme, at hun har lagt sig ud med en fire-fem kilo.

Skuespillerinden opdagede det da også først, da en veninde sendte hende et billede, hvor Pinkett Smith poserer sammen med både ægtemanden og deres datter, Willow Smith. Billedet blev straks delt på Facebook med følgende tekst:

– Min veninde sendte mig billedet, og jeg kunne tydeligt se den vægt, jeg havde taget på. Det er i omegnen af 4-5 kilo. Jeg tror, jeg beholder det. Jeg kan godt lide at fylde lidt mere. Lad os bare håbe, at jeg stadig kan passe min Oscar-kjole, skrev hun mandag.

– Heja for at elske vores kroppe efter vores egne standarder. God mandag! fortsatte hun.

Amerikansk rapper scorer VM-slutrundesang i Rusland

Og Oscar-kjolen er faktisk lidt vigtig, for ægtemanden Will Smith er i år at finde på listen over de mange kendisser, der har fået til opgave at præsentere og overrække en af de forgyldte statuetter.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu