Fuld plade: Så er der bingo på TV 2

lørdag d. 3. december 2016 kl: 10. 48 Af: Elo Christoffersen
fuld plade
Hele Danmark har chancen for at vinde de mest fantastiske præmier, når TV 2 inviterer på helt ny dansk weekendunderholdning for hele familien. Programmet hedder Fuld plade. Foto: Daniel Stjerne / TV 2.

TV 2 præsenterer det helt nye underholdningsformat 'Fuld plade'. Mikkel Kryger er værten, der sammen med de to science-folk Kasper Berthelsen og Søren Storm trækker bingotal med vilde videnskabelige eksperimenter.

Hele Danmark har chancen for at vinde præmier, når TV 2 inviterer på Fuld plade.

Det er et helt ny dansk weekendunderholdning for hele familien.

Solen skinner på kendt vejrvært: Gift og skal have barn

I jagten på seernes bingotal og en voldsom gaveregn viser TV 2 seerne de vildeste, sjoveste og mest inspirerende eksperimenter fra videnskabens verden.

Mikkel Kryger, der er vært, får hjælp af forsøgsdrengene Søren Storm og Kasper Berthelsen, når de måler, vejer, tester og leger sig frem til alle bingotallene i ‘Fuld plade’.

Gaveregnen består af præmier for tusindvis af kroner til hele familien som eksempelvis cykler, rejser, legetøj, oplevelser og køkkengrej.

I hvert program er der også en kontant pengepræmie på 50.000 kroner til en af de heldige deltagere, der i løbet af udsendelsen får fuld plade.

Fuld plade er underholdning for hele familien

’Fuld plade’ har premiere på TV 2 lørdag 3. december som et nyt weekendunderholdningstilbud for hele familien.

TV 2-redaktør Dorte Borregaard håber, at programmet vil skærpe seernes nysgerrighed.

– I ’Fuld plade’ eksperimenterer og leger vi os frem til alle tallene.

– Vi glæder os til at invitere alle til at spille med i Danmarks største bingospil.

– Vi vil gerne vil pirre både nysgerrigheden og opfindsomheden, når vi trækker tal ud af sjove og fascinerende eksperimenter, siger Dorte Borregaard i en pressemeddelelse.

Videnskab på en anderledes måde

Mikkel Kryger og forsøgsteamet jagter de mange bingotal med sjove og fantasifulde eksperimenter fra videnskabens verden – direkte i studiet.

Science-nørderne skyder med røg, laver snevejr, bygger med skum og laver eksplosioner.

Alt sammen for at finde frem til et tal mellem 1 og 90 til lige netop din bingoplade.

– Seerne kan glæde sig til at opleve videnskab på en helt ny og anderledes måde.

– Forestil dig den sjoveste fysik/kemi-time, du nogensinde har haft – værsgo’, så har du ‘Fuld plade’, fortæller vært Mikkel Kryger og fortsætter:

– Jeg glæder mig også til selv at blive klogere og teste mig selv af i nogle af de skøre forsøg og eksperimenter, som vores forsøgsteam finder på.

Ud at køre med de skøre

Hver uge får ‘Fuld plade’ besøg af en kendt dansker, som skal lege forsøgsperson og lægge krop til sjove forsøg og eksperimenter.

Mikkel, Søren og Kasper får bl.a. besøg af skuespiller Stephania Potalivo, børnevært Mikkel Lomborg, også kendt som Hr. Skæg, svømmer Jeanette Ottesen, sangerinde Lina Rafn, balletmester Nikolaj Hübbe samt komiker og tv-vært Nikolaj Stokholm.

De skal alle ud og køre i den toptunede, specialdesignede sæbekassebil.

TV2 afslører ny satsning: Skal du se med?

‘Fuld plade’ har premiere på TV 2 i aften klokken 20.30.

Du kan hente din spilleplade her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu