Se billederne: Fyret Nickelodeon-barnestjerne vil ikke være rollemodel

mandag d. 28. juli 2014 kl: 13. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Jennette McCurdy, der er kendt for sin rolle i den amerikanske børneserie “iCarly”, mener ikke, at hun er en rollemodel for unge piger.

Da internettet tidligere i år flød over med billeder af hende i undertøj (Se dem i galleriet her over/ red.), var der nok en Nickelodeon-chef eller to, der rev sig selv i håret.

De mener nemlig, at en af stjernerne i Nickelodeons amerikanske børneserie “iCarly”, Jennette McCurdy, er en rollemodel for unge piger. Men den 22-årige skuespillerinde er uenig, og det har kostet hende jobbet hos tv-stationen.

– Jeg er ikke en rollemodel. Det hævder jeg ikke, det prøver jeg ikke at være, og det vil jeg ikke være. Ved at afvise at være en rollemodel, føler jeg samtidig, at jeg afviser ideen om at være perfekt, når jeg udmærket godt er klar over, at det er jeg på ingen måde, skriver skuespillerinden på det sociale medie Reddit som forklaring på sit brud med Nickelodeon.

Og i forhold til billederne, hvor hun optræder meget letpåklædt, fortryder den 22-årige amerikaner intet.

– Jeg er stolt af den måde, jeg lever mit liv på. Jeg er stolt af mine valg, og jeg er stolt af, at der ikke er nogen, der kan kalde mig falsk. Det, der definerer en rollemodel, er måden, de lever deres liv på. Og ikke for noget, men der er ingen af jer, der ved, hvordan jeg lever mit liv, skriver hun.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu