Fyrst Albert afslører detaljer om royalt bryllup

torsdag d. 16. juli 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Monacos Pierre Casiraghi og italienske Beatrice Boromeo siger ja til hinanden den 25. juli. Den royale bryllupsfest bliver en uformel en af slagsen.

Monacos Pierre Casiraghi og italienske Beatrice Boromeo siger ja til hinanden den 25. juli. Den royale bryllupsfest bliver en uformel en af slagsen. Foto: /AP

Den 25. juli afholdes der stort royalt bryllup i Monaco. Nu afslører fyrst Albert bryllupsdetaljerne.

Royale bryllupper plejer ikke at mangle noget.

Royal fødselsdag: Playboy-prinsen fylder 60

Det kommer bryllupsfesten heller ikke til, når Monacos Pierre Casiraghi og den italienske tv-værtinde og arving Beatrice Borromeo gifter sig den 25. juli.

Det bliver dog en anderledes fest, end man normalt forbinder med royale bryllupper. Det bliver nemlig en uformel blanding af palads og picnic. Bryllupsceremonien vil foregå i slottes salon, og derefter vil der være fest i slotshaven.

– Det bliver en sommerfest i haven med fingermad til frokost, buffetborde og drinks. Der vil være plads til, at folk kan sidde ned, men det bliver mest af alt uformelt, siger fyrst Albert, der er onkel til Pierre, til People Magazine.

Gæsterne får altså rig mulighed for at udforske den smukke slotshave, og de bliver bestemt ikke snydt for underholdningen. Der vil være musik, og nogle lokale folkedansere vil slå vejen forbi for at optræde. Gæsterne kan også glæde sig til et spil petanque i haven.

-Jeg skal holde en tale, og jeg vil prøve at gøre den kort, så jeg ikke keder dem alle sammen. Det bliver svært, for jeg kan virkelig godt lide både Pierre og Beatrice, siger fyrst Albert.

Ugen efter skal brylluppet endnu engang fejres til en fest i Italien, hvor den kommende brud har sine rødder. Parret mødtes, da de begge studerede på en universitet i Milano.

Fyrst Albert giver værdifuldt datingråd til prins

Pierre Casiragh er søn af prinsesse Caroline og borgerlige Stefano Casiraghi. Den borgerlige far er årsagen til, at Pierre ikke har en officiel royal titel.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu