Fyrst Albert giver værdifuldt datingråd til prins

onsdag d. 26. juli 2017 kl: 13. 54 Af: Ritzau Fokus
Fyrst Albert giver værdifuldt datingråd til prins
Fyrst Albert har samlet nogle gåde råd til prins Harry om at date en skuespillerinde og lære at håndtere pressen. Foto: Adrian DENNIS/Scanpix.

Fyrst Albert har samlet nogle gåde råd til prins Harry om at date en skuespillerinde og lære at håndtere pressen.

En succesfuld skuespillerinde og en prins fra et fremmed land, der forelsker sig, er historien bag prins Harrys og kæresten Meghan Markles parforhold.

Tillykke: Prins fejrer fødselsdag i fin stil

Men de er ikke det første royale par, som kan prale af den kærlighedshistorie.

Også fyrst Albert af Monacos afdøde mor, skuespillerinden Grace Kelly, fandt kærligheden i en royal, da hun giftede sig med fyrst Rainier – fyrst Alberts far.

Opsnappede en række råd

Og gennem sin barndom opsnappede fyrst Albert en række råd, som han i et nyt interview til People giver videre til det unge par.

– Mor sagde, at det forbereder dig lidt at være skuespillerinde. Det gør, at du er familiær med pressen allerede. Men medierne var lidt mere respektfulde dengang, fortæller fyrst Albert i interviewet.

– Mor lærte os, at du bliver nødt til at gøre alt, hvad du kan for at beskytte dit privatliv. Men du bliver også nødt til at stå ansigt til ansigt med pressen af og til, tilføjer han.

Giv tid til pressen

Derfor lyder hans råd, at det unge par skal sørge for at give pressen en time eller to engang imellem, så den derefter holder sig mere på afstand.

– De ser ud til at gøre det okay indtil nu. Det eneste råd, jeg kan give, er det britiske ordsprog: “hold dig i ro og fortsæt”, lyder rådet til det unge par.

Det britiske kongehus bekræftede forholdet mellem den 32-årige britiske prins Harry og den 35-årige amerikanske skuespillerinde Meghan Markle i november 2016.

Prins Harry opfører sig underligt: Føler sig presset

I maj optrådte de to for første gang offentligt sammen som par ved det velgørenhedsarrangement.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu