Fyrste Albert erstatter konen med søsteren

mandag d. 30. marts 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Fyrste Albert ses her med sin kone, fyrstinde Charlène, ved et af de tidligere års Rose-bal.

Fyrste Albert ses her med sin kone, fyrstinde Charlène, ved et af de tidligere års Rose-bal. Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP

Fyrste Albert af Monaco overraskede alle, da han ankom til et af landets største begivenheder med sin søster og ikke sin kone.

Iført sit fineste puds deltog Monacos fyrste Albert lørdag aften i det årlige velgørenhedsarrangement Rose-ballet.

Prinsesse skal være mormor: Se datterens babymave

Men med sig under armen havde han til gæsternes store overraskelse ikke sin kone, fyrstinde Charlène, men derimod sin søster, prinsesse Caroline.

Det skriver den norske udgave af SE og HØR.

Ballet blev afholdt for første gang i 1964 af fyrste Alberts mor, den legendariske Hollywood-skuespillerinde Grace Kelly og senere prinsesse Grace, og siden er det en årlig tradition og én af Monacos fineste fester.

Derfor vakte det også stor opsigt, at fyrstinden var fraværende uden et officielt afbud fra det monegaskiske palads.

Selv om hun fødte parrets tvillinger, Gabriella Thérèse Marie og Jacques Honoré Rainier, for knap fire måneder siden, har hun alligevel deltaget i flere officielle arrangementer og glimrede derved ved sit fravær til Rose-ballet.

Ballet er legendarisk og afholdes stadig til ære for prinsesse Grace, der døde på tragisk vis af svære kvæstelser efter en bilulykke i 1982. Overskuddet fra ballet går til hendes fond, som primært yder støtte til hospitalsindlagte børn og deres familier.

Prinsesse Stéphanie af Monaco har fødselsdag

Fyrstepaladset annoncerede tilbage i marts, at den 57-årige fyrste og den 37-årige fyrstindes små royale rollinger skal døbes i domkirken Saint Nicholas Katedralen ved en storslået ceremoni, der også bliver tv-transmitteret. Her forventes det, at fyrsteparret – inklusive fyrstinde Charlène naturligvis deltager.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu