Se her: Fyrst Albert takker folket efter fødsel

fredag d. 12. december 2014 kl: 9. 33 Af: Ritzau Fokus
 
Den stolte far og fyrste af Monaco har lagt en takkevideo på Facebook efter fødsel af parrets tvillinger.

Den stolte far og fyrste af Monaco har lagt en takkevideo på Facebook efter fødsel af parrets tvillinger. Foto: Hollandse Hoogte/Polfoto

Prins Albert af Monaco udtrykker sin store glæde og taknemmelighed efter fødsel af parrets tvillinger.

At blive forældre er for de fleste en både rørende og overvældende begivenhed. Dette gælder ikke mindst, når man er fyrste og fyrstinde af Monaco.

Efter fyrst Albert og hans hustru Charlene blev forældre til et sæt tvillinger onsdag, er lykønskningerne strømmet ind til de nybagte forældre.

Fyrst Albert giver værdifuldt datingråd til prins

Nu hilser den stolte far tilbage i en video, som hoffet har lagt ud på fyrstens officielle Facebookside. Her siger fyrst Albert tak til alle dem, der har vist deres støtte i forbindelse med fødslen af hans datter og søn. (Se videoen i bunden  af artiklen/ red.)

– Tak til alle jer i Monaco og hele verden, som har udtrykt jeres hengivenhed til fyrstinden, mig og min familie. Vi takker Gud for denne store glæde, siger fyrsten blandt andet.

De royale tvillinger blev født med to minutters mellemrum på fyrstinde Grace-hospitalet, onsdag.

Fyrsteparret har valgt at følge traditionen med navngivningen af de to børn, som skal hedde henholdsvis Gabriella Theresa Marie og Jacques Honore Rainier. Begge navne har en særlig betydningen i den royale familie. Det skriver Hello Magazine.

Fyrst Albert har i forvejen to børn uden for ægteskabet, men de kan ikke gøre krav på fyrstedømmet. Det bliver Jacques Honore Rainier, som arver tronen efter sin far.

Tvillingernes fødsel blev i Monaco annonceret med kirkeklokker og affyringen af 21 kanonskud for hvert barn.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu