Fyrstinde føder royale rollinger

torsdag d. 11. december 2014 kl: 8. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco blev onsdag eftermiddag forældre til et sæt tvillinger.

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco blev onsdag eftermiddag forældre til et sæt tvillinger. Foto: Lionel Cironneau/AP

Fyrst Albert II og fyrstinde Charlene af Monaco blev onsdag forældre til både en lille dreng og en lille pige.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Fyrstedømmet Monaco er blevet et sæt royale tvillinger rigere.

Det står klart, efter fyrst Alberts kone Charlene, som kan bryste sig af titlen som fyrstinde af Monaco, sent onsdag eftermiddag fødte både en pige og en dreng.

Det skriver paladset i en officiel pressemeddelelse.

Tvillingerne blev født med to minutters mellemrum på fyrstinde Grace-hospitalet i Monaco. Og selv om pigen, der skal hedde Gabriella Theresa Marie, kom først til verden, er det drengen Jacques Honore Rainier, som får titlen som Monacos kronprins.

Og det er på trods af, at Albert ellers fik to børn, før han mødte fyrstinde Charlene. I 1992 havde han således en affære med amerikaneren Tamara Rotolo, som resulterede i datteren Jazmins fødsel, og i 2003 fødte den tidligere stewardesse Nicole Coste sønnen Alexandre efter endnu en affære.

Jazmin og Alexandre kan dog ikke kræve tronen i Monaco, fordi de er født uden for ægteskab, og derfor bliver den nyfødte Jacques Honore Rainier altså Monacos næste monark.

Alberts to tidligere børn kan dog trøste sig med, at de er berettiget til en del af deres fars formue, som anslås at være på næsten seks milliarder danske kroner.

Fyrstinde Charlene, der har rødder i Zimbabwe og er tidligere OL-svømmer, har været gift med fyrst Albert siden 2011.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu