Gaardbo om tv: -Jeg bliver ikke berørt af en skid

torsdag d. 23. juli 2015 kl: 9. 30 Af: Elo Christoffersen
 
Jens Gaardbo. Pressefoto.

Jens Gaardbo. Pressefoto.

Dansk tv er idéforladt og kedsommeligt. ‘Jeg bliver ikke berørt af en skid’, siger TV-vært Jens Gaardbo.

Mens sommervejret lader vente på sig, rykker danskerne indenfor for at se TV. Men desværre er det med risiko for at gabe kæben af led. Det fortæller Jens Gaardbo i et interview med hjemmesiden Korridoren.

Rekordbeløb indsamlet til "Charlies hjertegalla"

Dansk TV er nemlig åndsforladt og søvndyssende. Problemet er blandt andet overfladiske reality-programmer, der meget sjældent dufter af originalitet og talent.

Mangel på forstand

– Jeg har ikke den snobbede tilgang til TV, det må gerne være jævnt, men jeg bliver ikke berørt af en skid i disse dage. Jeg bliver ikke involveret eller delagtiggjort. Jeg kan simpelthen ikke se idéen mere. Enten er jeg ved at miste forstanden, eller også er det dem, der producerer fjernsyn, der er ved at miste forstanden. En af os har mistet forstanden, siger nyhedsoplæser på TV2 News, Jens Gaardbo.

Jens Gaardbo blev flere år i træk kåret som årets studievært på TV2, men valgte i 2002 at hive stikket ud på sin teleprompter for at blive kommunikationsdirektør for Lundbeck. Siden blev han selvstændig og etablerede kommunikationsfirmaet KasterGaardbo A/S.

I dag er Jens Gaardbo tilbage som nyhedsoplæser på TV 2 News.

Del din kommentar

Forsiden lige nu