Gael Bernal bange for at spille Che

onsdag d. 14. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Walter Salles nye film “Motorcykel dagbøgerne” handler om den unge Che Guevara, der sammen med vennen Alberto Granado rejste igennem Latin Amerika på motorcykel. Denne rejse gjorde, at han gik fra overklassedreng til revolutionær. Filmen bygger over Ches egne dagbøger, der regnes for hans første revolutionære skrifter.

Filmen har den mexicanske stjerne Gael Garcia Bernal i hovedrollen som unge Che. Han var en smule bange for at skulle leve op til ikonet, som Che efterhånden er blevet. Det hjalp efter en snak med Ches barndomsven Alberto Granado.

Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

“Jeg har en fremtrædende fortællerstemme i filmen, og jeg husker en dag jeg spurgte Alberto om råd. “Brug din egen stemme” sagde han. Det fik mig til at forstå at filmen skulle handle om to unge fyre der var ude på en tur for at blive voksne. Jeg er 23, så det kunne jeg forholde mig til.”

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang

Alberto siger om filmen: “Ved enhver skillevej er jeg altid kommet tilbage til vores rejse. Og selv om det ikke bare har været let at se historien på lærredet, er jeg taknemlig for den sensitivitet filmskaberne og skuespillerne har haft, da de skabte historien. De har beholdt den store kærlighed til menneskeligheden som vi følte. Che var en stor del af mit liv. Jeg lærte ham at kende da han var 14. Filmen er blevet en dybt rørende oplevelse for mig.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu