Gæst afslører: Sådan var prins Harrys bryllupstale

mandag d. 28. maj 2018 kl: 17. 10 Af: Ritzau Fokus

Janina Gavankar, der var gæst ved det royale bryllup mellem prins Harry og skuespillerinden Meghan Markle, fortæller nu, hvad der skete, da kameraerne slukkede.

Mens vielsen blev transmitteret til nær og fjern, da den britiske prins Harry giftede sig med den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle, så var festen, der fulgte, ganske privat.

Det er kun få detaljer, der er sluppet ud om den store bryllupsreception, men nu fortæller Meghan Markles veninde Janina Gavankar, hvad der skete, da kameraerne slukkede.

– Vi dansede til ud på de små timer. Vi festede og fejrede og spiste sliders (miniburgere, red.), fortæller hun i et interview med magasinet Town & Country.

– Det var sådan en smuk dag og bekymringsfri aften, og det var en stor dag i historien. Det tror jeg alle i verden kunne føle, siger hun.

Afsløring: Én ting gik galt til kongeligt bryllup

Det var lidt af en tale

Hun beskriver, hvordan bordene til festen havde navne efter mad, der udtales forskelligt i henholdsvis USA og Storbritannien, som for eksempel “tomato” og “oregano”.

Traditionen tro holdt brudgommen en tale til sin brud, og selv om Janina Gavankar ikke vil gå i detaljer med, hvad der blev sagt, fortæller hun, at det var en tale, der gjorde et overordentligt stort indtryk på hende.

Meghan holder første royale tale: Alle er imponerede

– Den tale, Harry holdt, var så sjov, selvironisk, fyldt med kærlighed, og den fyr støtter hende virkelig. Jeg tog fra festen og følte, at de virkelig nok skal klare den, siger hun.

Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle, der nu tituleres hertuginde af Sussex, fandt sted lørdag den 19. maj.

Del din kommentar

Forsiden lige nu