Gaga har sex på stranden og danser topløs

fredag d. 10. august 2012 kl: 10. 42 Af: Kendte.dk NY
 


(Fotos: privatfotos)

Siden hun brød igennem med monster hittet “Just Dance” i 2008, har Lady Gaga været en af verdens største popstjerner.

Mystik om kendt models død: Lady Gaga trækker i land

Den kun 26-årige er kendt for sine unikke udtryk og sine variende stilarter og meget bizare påfund, som for eksempel da hun dukkede op på den røde løber i en kødkjole.

Læs også: Lady Gaga´s nye kjole vækker opsigt i Japan

Elsket af sladderbladene
Den unge smukke hitmager jagtes af pressen, ivrige fans og paparazzi-fotografer døgnet rundt, som alle vil være de første til at få et billede når hun laver sin næste bommert, eller møder op i en vovet kjole – alt sammen noget der sælger som varmt brød til sladderblade verden over.

Men trods berømmelsen siger Gaga hun stadig lever som en normal 26-årig til hverdag, og det betyder, at hun stadig har sine “vilde” øjeblikke – ud over hendes liv på scenen.

Læs også: Lady Gaga giver Lindsay Lohan hendes livs chance i hendes kommende musikvideo


Sex på stranden og topløs dans

– Jeg kan stadig finde tid til at have sex på stranden om natten, når ingen er i nærheden. Eller at gå på en bar og danse topløs, afslører stjernen i et interview med Vogue i september udgaven, ifølge Access Hollywood.

I interviewet, siger den 26-årige superstjerne at hun er et menneske med en “helt fri sjæl.”
Lady Gaga forklarer sit til tider svingende adfærd, med at hun bare ønsker at kunne være teenager og slå sig løs som det passer hende, og siger:

“Jeg er ikke bekymret for folk skal se mig gøre nogle af disse ting. Jeg vil gerne have private øjeblikke, men i offentligheden kan jeg være en smule uansvarligt og opføre mig, som om jeg var 19”, sagde hun til Vogue.

Læs også: Lady GaGa sagsøgt af dukkefirma for to cifret millionbeøb!

Gaga har ingen planer om at falde til ro
Sidste år fandt “Born This Way” stjernen sammen med “The Vampire Diaries” skuespiller Taylor Kinney, som er 5 år ældre end hende selv. De to mødtes, da de indspillede en af sangfuglens musikvideoer “You and I” sidste sommer.

Gaga har tidligere udtalt, at hun ikke vil tale om sit kærlighedsliv, men siger kun at hun er “meget glad”.
Men nu afslører hun, at kæresten Kinney ikke skal forvente, at hun vil falde til ro og blive klar til familielivet i første omgang.

“Jeg vil leve livet og feste samt have vild sex på alle mulige tænkelige steder, og gå med fake Chanel.  Jeg har ingen planer om at slå mig ned med mand,hus og børn. Jeg vil bare fortsætte med at ride på regnbuen”, siger hun.

Lada Gaga aflyser koncert Danmark

Kilde

: Vogue Magazine

Del din kommentar

Forsiden lige nu