Galante Jarlov tog Mascha Vang på ryggen

mandag d. 25. juli 2016 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
20160301-163623-3-1000x624we
Mascha Vang og Rasmus Jarlov var en tur forbi Rebild Bakker. Foto: Nils Meilvang/Scanpix (Arkivfoto)

Bloggeren og iværksætteren Mascha Vang viste politikeren Rasmus Jarlov rundt i jyske, og det betød alternative transportløsninger.

Iværksætteren og bloggeren Mascha Vang har delvist brugt sommeren på at optræde som guide i det jyske for sin kæreste, politikeren Rasmus Jarlov, og her stiftede hun blandt andet bekendtskab med politikerens naturlige eventyrlyst.

Det skriver den blonde forretningskvinde i et indlæg på sin blog.

Her fortæller hun, at Rasmus Jarlov har rejst i store dele af verden, og at han gerne vil opleve alting. Det betød også, at turen på vej hjem blev lagt forbi Rebild Bakker, men det var ikke nok for den 39-årige politiker at betragte bakkerne nedefra.

Mascha Vang dropper tøjet og springer helt nøgen i bølgen blå

Og udsigten til at skulle gå op ad de stejle bakker var ikke lige, hvad den 34-årige blogger havde i tankerne.

– Da det gik op for mig, at han havde tænkt sig, at vi skulle gå op på toppen af de bakker, måtte jeg hive alverdens undskyldninger frem. Jeg gad for det første ikke, og for det andet havde jeg badesandaler på. Men op skulle vi, så han bar mig op ad de mange, mange trin, skriver Mascha Vang på sin blog, hvor hun også tilføjer, at der altså er flere trapper, end hendes billede fra parrets tur afslører.

Bloggeren fortæller også, at hendes kærestes eventyrlyst og hans mod på at opleve verden i hendes øjne er med til at gøre ham til en rigtig mand.

De to bekræftede i midten af juni over for Ekstra Bladet, at de var blevet kærester. Tidligere har Mascha Vang blandt andet dannet par med den nu tidligere racerkører Nicolas Kiesa og komikeren Andreas Bo.

Sammen med Nicolas Kiesa har hun datteren Hollie Nolia Kiesa Vang.

Kendte promoverer deres små børn på nettet

Se Mascha Vangs billeder her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu