Galleri: Dildo-Jill og de andre Big Brother-ikoner

fredag d. 1. marts 2013 kl: 21. 14 Af: Uffe Dahl
 

Husker du Dildo-Jill fra Big Brothers første sæson i 2001 – eller hvad med Christian Brøns eller Robert og Sissal?

 

På kendte.dk har vi samlet et galleri med nogle af de største Big Brother-ikoner siden programmet i 2001 for første gang rullede over skærmen.

Allerede i første program mødte vi ”Dildo-Jill”, der som det eneste havde taget en dildo med ind i Big Brother-huset. Og selvom hun i årene fremover har fået det lidet flatterende navn ”Dildo-Jill” klæbet fast til sig, så vandt hun rent faktisk. Det var også i den første sæson seerne stødte på Christian Brøns, der senere er blevet musikker.

Carl Mar Møller jubilæum - Pikkens 10 bud fylder 30 år

I sæson 3 stod den på kendis-Big brother i Big Brother V.I.P. Her fik vi set Carl-mar Møller på slap line mens dragqueen’en Thomas Bickham løb med sejren.

Et par andre uforglemmelige Big Brother-navne er kæresteparret Robert og Sissal, der dukkede op i sæson 4. Her blev der for alvor gået til den og Sissal blev faktisk gravid og fødte ni måneder senere hendes og Roberts barn. Men forholdet – det holdt ikke.

I Sæson 5 vendte Jill liv Nielsen tilbage til Big Brother – det samme gjorde hendes ”kæle”-navn, men trods drillerierne så endte Dildo-Jill igen på toppen da udsendelserne sluttede og sikrede sig dermed sejr nummer to.

Big Brother vindere gennem tiden

Sæson 1 (Forår 2001): Jill Liv Nielsen.

Sæson 2 (Efterår 2001): Carsten B. Bertelsen.

Sæson 3 (Forår 2003): Thomas Bickham.

Sæson 4 (Efterår 2003): Johnni Johansen.

Carl Mar Møller jubilæum - Kussens 10 bud fylder 30 år

Sæson 5 (Forår 2004): Jill Liv Nielsen.

Sæson 6 (Forår 2012): Thomas Tomasen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu