Galleri: Superhelte opmuntrer alvorligt syge unger

mandag d. 9. marts 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Chris Pratt og Chris Evans klædte ud som superhelte og besøgte lørdag et børnehospital, så de dødssyge børn kunne få noget at smile af.

I februar besøgte Chris Pratt et børnehospital, fordi han havde tabt et væddemål til sin gode ven Chris Evans.

Og lørdag gentog “Guardians of the Galaxy”-skuespilleren helt frivilligt succesen, denne gang sammen med Evans, der spiller titelrollen i filmene om superhelten Captain America.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Makkerparret klædte sig ud som de superhelte, de er blevet kendt for at spille, og tog hen til et børnehospital i Seattle, hvor de gav børnene noget andet end sygdom at tænke på.

– Sammen med Captain America havde jeg lørdag den udsøgte fornøjelse at besøge børnehospitalet i Seattle, skriver Pratt således på sin Facebook-profil.

Og det var ikke kun den 35-årige Pratt, som nød at besøge de syge børn på hospitalet. For Evans var besøget nemlig en inspirerende øjenåbner for, hvor stærke de syge børn egentlig er.

– Børnene er de sande superhelte! Jeg føler mig inspireret, velsignet og rørt. Tak. Af hele hjertet tak, skriver den 33-årige superhelt på sin Twitter-profil.

Nysepareret stjerne deler datingråd

Se billeder af de to superheltes besøg på børnehospitalet på Seattle Children’s Hospitals Facebook-side øverst i artiklen…

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu