“Game of Thrones”-forfatter bag ny tv-serie

tirsdag d. 13. oktober 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Fantasy-serien “Game of Thrones” hev historiske 12 priser hjem ved årets Emmy-uddeling. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den verdensberømte forfatter bag hitserien “Game of Thrones” står bag endnu en fantasy-serie.

Mens fans af HBO-hitserien “Game of Thrones” venter i spænding på sæson seks af den Emmy-vindende serie, som har Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk på rollelisten, er der godt nyt fra forfatteren bag. George R.R. Martin, som han hedder, har nemlig annonceret på sin Livejournal, at han har solgt tv-rettighederne til en af sine tidligere bøger.

Nu afslører HBO, hvornår sidste sæson af Game of Thrones kommer

– Jeg er virkelig glad for at annoncere, at Cinemax (HBO’s søsterselskab) har købt tv-rettighederne til “The Skin Trade”, den skæve “werewolf noir”-novelle jeg skrev tilbage i slutningen af firserne, skriver den populære forfatter.

Agent er også varulv

Historien handler ifølge Cinemax om en agent, som også er en varulv, og hans ven, som er privatdetektiv, som opdager, at der ligger en mørk hemmelighed bag en række grumme mord i byen, skriver The Hollywood Reporter.

Den erfarne fantasy-forfatter har dog ikke ladet sig forblænde af Hollywood, og tager sig derfor også stadig nogle forbehold.

– Nu er det jo Hollywood, så man ved aldrig, hvordan tingene ender. Men hvis de kan lide manuskriptet, optager vi et pilot-afsnit, og hvis de kan lide det, se får vi måske en nye serie på skærmen, skriver den 67-årige forfatter.

Dansk skuespiller i fornemt selskab: Nomineret til stor TV-pris

“Game of Thrones”-forfatteren skal ikke selv skrive manuskriptet til den nye tv-serie, det er derimod manuskriptforfatteren bag successerierne “Prison Break” og “Once Upon a Time”, som har fået den opgave.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu