“Game of Thrones”-stjerne gift i hemmelighed

fredag d. 11. september 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Den norske skuespiller Kristofer Hivju har en større rolle i den internationale successerie “Game of Thrones”. Foto: Thibault Camus/AP

Den norske “Game of Thrones”-stjerne Kristofer Hivju har giftet sig i al hemmelighed.

Det er ikke bare de danske skuespillere Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen og senest Pilou Asbæk, som har gjort sig bemærket i forbindelse med den verdensomspændende tv-serie “Game of Thrones”. Også den norske skuespiller Kristofer Hivju spiller en større rolle som den rødskæggede leder af “The Wildlings”, Tormund Giantsbane – en rolle han har fået stor anerkendelse for.

Emmy-vinder frier til sin kæreste midt i takketale på scenen

Alligevel er det lykkedes den 36-årige nordmand at undslippe mediernes opmærksomhed, da han i slutningen af august giftede sig med sin kæreste gennem ti år, Gry Molvær. Det afslører parret over for norske Dagbladet.

– Det var en fin dag for hele familien. Det havde regnet hver dag i tre måneder, men den dag vi giftede os, var det strålende solskin. Da vi tog derfra kom regnen tilbage, fortæller Kristofer Hivju til norske Dagbladet.

Det nygifte og i øvrigt meget rødhårede par mødte hinanden på en sushirestaurant i Trondheim for år tilbage. Sammen har de to døtre, Sylja på syv år og Noor på otte år.

– Området er verdens flotteste. Vi rejser meget rundt i verden, men det er få steder, som kan konkurrere med et her, fortæller 44-årige Gry Molvær til Dagbladet om omgivelserne ved brylluppet.

Sådan gik det Nikolaj Coster-Waldau til Emmy-uddelingen

Den norske skuespiller har sandsynligvis mere end den populære serie at snakke med sine danske “Game of Thrones”-kolleger om. Han er nemlig uddannet fra den russiske teaterskole GITIS Moscow, som ligger i Aarhus.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu