Gary Barlow fra Take That er ødelagt af sorg

tirsdag d. 7. august 2012 kl: 9. 23 Af: Kendte.dk NY
 

Gary Barlow oplever det værst tænkelige en familie kan komme ud for.

Gary Barlow og hans kone, Dawn, fik den værst tænkelige oplevelse da de i Lørdags skulle være forældre til en lille pige. Men dybt ulykkeligt viste det sig at det lille uskyldige barn var dødfødt, og de nybagte forældre er naturligvis knust af sorg.

Den lille pige, der har fået navnet Poppy Barlow, blev født den 4. august i London.

Læs også: Mor er stolt af Gary

Gary Barlow skriver musical om nøgne ældre damer

Trods familien Barlow er knust over tabet af den lille ny, så stod superstjernen alligevel frem i en kort pressemeddelelse og beder sine fans om at han, og hans familie får fred til at sørge over tabet et deres lille datter.

Gary Barlow sagde: – Dawn og jeg er knuste over at skulle meddele, at vi har mistet vores baby. Poppy Barlow var dødfødt, da hun kom til verden den 4. august i London. Vores fokus er nu at give hende en smuk begravelse og elske vores tre børn af hele vores hjerter. I denne smertefulde tid vil vi bede om, at vores privatliv respekteres.

Læs også: Ingen plads til Robbie

Gary Barlow vælger Take That fremfor X factor

Gary og Dawn Barlow blev gift i 2000 – fem år efter de mødtes, da hun var en danserinde for Take That. Ud over den lille dødfødte pige er parret forældre til Daniel på 11 år , ni-årige Emily og Daisy på tre.

Begravelsen af lille Poppy Barlow vil finde sted i en privat ceremoni som offentligheden udelukkes fra.

Del din kommentar

Forsiden lige nu