Gary Barlow vælger Take That fremfor X factor

fredag d. 12. oktober 2012 kl: 12. 09 Af: Kendte.dk NY
 

Gary Barlow planlægger angiveligt at tage på tour med ‘Take That’ og stopper på X Factor efter den nuværende sæson.
 


Take that genforenet. foto: radio2

 

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

Har ikke tid til at fortsætte
Sangeren fra Take That – som påstod han var ’pinlig berørt’ over at være dommer i sidste uge, efter hans optræden Carolynn Poole blev smidt ud af programmet til fordel for den kontroversielle Rylan Clarke – siges at være ved at finde sammen med sine bandmedlemmer igen for at skabe et nyt album og tage på turne, så han vil ikke få tid til at arbejde på næste års udgave af programmet.

 

En kilde fortæller
En kilde sagde til avisen The Sun: ”Begivenhederne i sidste uge har virkelig bekræftet Gary i, at han skal tilbage til det, som han elsker mest.”

 

Læs også: Justin Bieber spiller druk spil selvom han ikke var gammel nok til at drikke

 

Gary og værten Dermot O’Leary redegjorde for spillereglerne ved Maifair’s Dover Street Arts Club tirsdags aften med hele holdet fra X Factor.

 

”Dommerne Tulisa Contostavlos og Nicole Scherzinger var begge tilstede, men Louis og Gary sad i hver sin ende af lokalet og udvekslede dårligt nok et ord sammen hele aftenen.” – fortalte kilden.

 

”Gary vil bidrage med sin del i programmet, og så er det fuld tryk på for Take That.”

 

Læs også: Robbie Williams kørt ned i Londons gader

 

”Drengene nyder deres frihed i øjeblikket, men de er alle blevet genforenet i ønsket om at få Take That tilbage på landevejen.”

 

”Et nyt album og en turne er blevet diskuteret, og de alle fem drenge taler virkelig positivt om det.”

 

Har mødtes med bandkammeraterne
Gary skulle have mødtes med bandkammeraterne Mark Owen, Howard Donald og Jason Orange gennem de seneste par uger for at snakke om planerne for deres næste angreb på hitlisterne.

 

Læs også: Gary Barlow fra Take That er ødelagt af sorg

 

Robbie også med
Gruppen blev angiveligt også sluttes til af Robbie Williams, som blev genforenet med gruppen for hvad der skulle have været et enkelt album og en turne i 2010, men nu lader det til at hele slænget holder sammen til glæde for mange kvindehjerter ude i verden.

 

Turne i 2014
Ifølge kilderne har gruppen skrevet sig op til at gå i studiet før slutningen af næste år, og regner med at tage på en stor turne i starten af 2014.

Ariana Grande til Manchester-fans: -Tak for at være stærke

 

Kilde: TheSun

Del din kommentar

Forsiden lige nu