Gaveregn til Oscaruddelingen

tirsdag d. 17. februar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det regner med gaver til de stjerner der siger ja til at møde op til Oscaruddelingen. Stjernerne får det man kalder en goody bag hvis de møder op, og med indholdet i sådan en pose, så forstår man godt, hvorfor så mange stjerner møder op denne aften. I år består indholdet af hypereksklusiv kaviar, en skindtaske til en værdi af 5000 kroner, et spa-gavekort til en værdi af flere tusinde kroner, en tur til Las Vegas’ Caesar’s Palace med fri bar til en værdi på op til 20.000 kroner og Revlon produkter til en samlet værdi af 8000 kroner.

For et par år siden måtte Oscar akademiet dog sætte en stopper for noget af gaveregnen. Filmselskaberne begyndte nemlig tidligt med at overøse akademimedlemmer med gaver totalt frigjorte fra filmene de repræsenterede. Miramax blev stærkt kritiseret for nogle meget eksklusive armbåndsure de havde sendt ud til blandt andre Sharon Stone. De juvelbelagte ure måtte leveres tilbage til Miramax, der udtalte, at de bare ville give medlemmerne en smule opmærksomhed.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

Det er altså ikke kun designertøjet der er interessant denne aften. Det vi ikke ser er alle gaverne samt de mange fester. I gaverummet er der oversvømmet med stjerner, der er ivrige efter at se alle de gaver de kan slæbe med sig hjem. Her finder man gaver som smykker, klokker, Playstation, TV-apparater, tekniske ting og sager og meget andet. Sidste år fik undertøj fra Victoria’s Secrets meget opmærksomhed. Der blev givet bh'er til stjerner som Meryl Streep og Nicole Kidman. Disse bh'er var besat med diamanter. Disse diamanter gjorde at én bh var op til 30.000 kroner værd.

Del din kommentar

Forsiden lige nu