Gay Pride Parade kostede Christiane dyrt

mandag d. 26. august 2013 kl: 11. 45 Af: Ritzau Fokus
 

Tv-værtinden gik ikke bare med i optoget - hun festede hele natten i Studiestræde, hvor mange barer var rykket uden for på gaden for at fejre den festlige begivenhed. Foto: DR Presse/ Bjarne Bergius Hermansen

Baby-lykke: Christiane og Liam er blevet forældre

Tv-værtinden gik med, da der i weekenden blev afholdt Copenhagen Pride Parade i København.

Om det var på grund af for høje hæle og ømme fødder, eller om det bare var et øjebliks kådhed, vides ikke.

Men da Christiane Schaumburg-Müller O’Connor i weekenden gik med i Copenhagen Pride Parade, der er et optog gennem København til støtte for homo- og transseksuelle, fik hun i hvert fald den idé, at hun ville hoppe op bag på en af motorcyklerne.

Læs også: Christiane vil have Michalas krop

Og det skulle hun ikke have gjort. Søndag aften ankom hun nemlig til Zulu Comedy Galla i Operaen i København med en forbinding på indersiden af det ene ben.

– Sådan en motorcykel bliver åbenbart ret varm, fortalte hun.

– Så jeg har fået et ordentligt brandsår.

Tv-værtinden gik ikke bare med i optoget – hun festede hele natten i Studiestræde, hvor mange barer var rykket uden for på gaden for at fejre den festlige begivenhed.

For Christiane Schaumburg-Müller O’Connor er det vigtigt at støtte op om homoseksuelle. Hun møder rigtig mange af dem i underholdningsbranchen, og har også flere homoseksuelle venner.

Læs også: Christiane og L.O.C er gode for millioner

– Jeg omgiver mig jo med bøsser hver eneste dag, forklarede hun.

Christiane skrækslagen efter nærdødsoplevelse

Omkring 17.000 mennesker gik i år med i optoget, og det er et rekordstort antal. Også kendisser som Medina og Christopher brugte deres lørdag eftermiddag i regnbuens skær.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu